Tri znaka imaju poseban problem s ljubavnim vezama

foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ko se to iz Zodijaka najviše plaši zaljubljivanja?

Neki ljudi se boje partnerstva i ne žele da uđu u trajnu vezu, a razlozi za to mogu biti različiti te variraju od želje da ne budu povređeni do toga da ne žele da se odreknu svoje slobode. Ipak, neki horoskopski znakovi skloniji su takvom ponašanju od ostalih.

Strelac

Strelci su otvoreni za sve vrste flerta i ljubavnih afera, ali ovaj vatreni znak retko je spreman za vezu. Strelac, naime, voli svoju slobodu više od svega i često se brzo oseti ograničeno u vezi.

Uveriti ga u to da snažna veza može biti i nešto jako lepo, obično zahteva više vremena, a čak ni onda ne možete biti sigurni da će ovaj horoskopski znak izdržati uz vas duže vreme.

Rak

Kada je reč o vezama, Rakovima često na putu stoji njihova vlastita emocionalna i osetljiva strana.

S jedne strane, ovaj vodeni znak ne želi ništa više od stalnog partnera uz sebe, a s druge strane često ima problema sa otvaranjem potencijalnoj novoj ljubavi zbog prevelikog straha od povređenosti. Rakovi vrlo često sabotiraju vlastiti ljubavni život i obično završe bez partnera.

Škorpija

Škorpije su slične Raku te im je takođe neverovatno teško da se prepuste novoj vezi jer se boje da će biti povređene.

Ovaj vodeni znak se sporo približava nekome i obično mu je teško da se potpuno otvori novoj ljubavi, a čak i ako Škorpije ne misle loše, ovo ponašanje odvraća mnoge, pa je zbog toga ovom horoskopskom znaku dvostruko teže da uđe u vezu s nekim novim.

***

Bonus video: Modni promašaji na Met Gali

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram