Dnevni horoskop za 5.5: Raku je recept za opuštanje flert

Zoi Kravic i Čening Tejtum, Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 5. maj 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Nešto stabilniji priliv energije, pozitivnije raspoloženje povećavaju šanse da tipični Ovnovi danas budu uspešniji na profesionalnom planu nego prethodnih dana.

Ljubav: Veći deo ovog četvrtka imaćete dosta razumevanja za želje i potrebe druge strane u sferi ljubavi. Uživajte.

Zdravlje: Moguće su povremene glavobolje.

Bik

Posao: Budite strpljivi i nenametljivi jer nije povoljan trenutak za isticanje sebe u prvi plan. Biće vremena.

Ljubav: Uz nekoliko razočaravajućih informacija makar malo zadovoljstvo može vam doneti susret sa starom simpatijom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Solidni rezultati na kraju radnog dana su realno mogući kod najtipičnijih Blizanaca, ali uz mnogo uloženog vremena i potrošene energije.

Ljubav: Određeni deo vremena i energije odneće vam i dešavanja u sferi ljubavi. Nemojte žaliti truda, danas bi trebalo sve da vam se vrati višestruko.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Nije loš dan za rakovske profesionalne aktivnosti, mada valja obratiti pažnju na papirologiju i gomilu podataka koji vas mogu previše opteretiti.

Ljubav: Flert i neobavezna priča mogli bi da vas opuste i raspolože, podrazumeva se ukoliko vam je to u interesu.

Zdravlje: Obratite pažnju na potencijalne alergijske reakcije.

Lav

Posao: Dosta naporan dan je pred Lavovima, zato zapnite koliko je u vašoj moći da sve što je do vas odradite korektno i kako treba.

Ljubav: Ma koliko se trudili i pokušavali da nametnete svoju volju u sferi ljubavi, ovaj četvrtak nije baš povoljan da ostvarite takve svoje namere.

Zdravlje: Napravite balans između obaveza i odmora.

Devica

Posao: Device bi možda mogle da se suoče sa nekim izmenama pre svega vezanih za tehničku organizaciju posla, ali to bi trebalo da bez problema prevaziđu.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, danas vam je najslabija tačka strpljenje, odnosno potrudite se da izbegnete nagle odluke.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Ako radite sa strancima, očekujte da ćete morati da promenite pojedine delove ugovora i prilagodite se novonastalim okolnostima.

Ljubav: Manjak realnih parametara u sagledavanju aktuelne situacije u sferi ljubavi može vam doneti dosta pogrešnih procena i poteza.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Bez bitnijih promena u odnosu na profesionalne aktivnosti prethodnog dana. Nije na odmet zatražiti pomoć ukoliko vam bude potrebna, naićićete na otvorena vrata.

Ljubav: Bitnijih promena nije realno da bude ni na polju ljubavnih relacija, mada nije isključeno da vas prijatno iznenadi nova simpatična osoba.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Strelac

Posao: Pojačan obim posla je pred tipičnim Strelčevima, što i nije ništa novo. Imaćete dovoljno energije i elana da sve postignete.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni ljubavnih prilika ima svakako, samo je savet da ne žurite.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Jarac

Posao: Prilično miran dan je pred Jarčevima, uglavnom ćete biti usmereni na svakodnevne obaveze i kontakte sa saradnicima i poslovnim partnerima.

Ljubav: Danas vam može nedostajati malo fleksibilnosti, kako bi bolje razumeli ponašanje drage osobe.

Zdravlje: Bez većih zdravstvenih upozorenja.

Vodolija

Posao: Evo konačno, posle dužeg vremena jednog radnog dana, u kome Vodolije mogu imati miran i kontinuiran tempo poslovnih aktivnosti.

Ljubav: Dosta bure u sferi ljubavi danas možete izazvati nekontrolisanim izlivima osećanja, bilo lepih ili onih koji pokazuju razočaranje stanjem partnerskih relacija.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Ribe

Posao: Pozitivne astrološke aspekte za profesionalne delatnost Ribe danas mogu bolje iskoristiti ukoliko se udruže sa proverenim saradnicima.

Ljubav: Ma koliko se trudili i pokušavali da nametnete svoju volju u sferi ljubavi, ovaj četvrtak nije baš povoljan da ostvarite takve svoje namere. Ne sekirajte se biće povoljnijih prilika.

Zdravlje: Sasvim solidno, piše Astroputnik.

***

Bonus video: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram