Tri astro znaka kojima se 30. aprila bivši vraćaju u život

horoskop
Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

30. aprila 2022. tri horoskopska znaka mogu da očekuju povratak bivše ljubavi sa kojom je bilo ludo i turbulentno.

To bi ujedno moglo da bude i dobro jer može da usledi razrešenje situacije do kog ranije nije došlo.

Naime, Mesec u konjukciji sa Uranom u znaku Bika za tri astro znaka donosi povratak bivšeg, i to onog najotkačenijeg. Stara ljubav će pod uticajem planeta pomisliti da je odlična ideja da vam se vrati, a to će kod vas stvoriti konfuziju – šta sad.

Škorpija

Raspored zvezda može vas dovesti na ivicu tokom 30. aprila 2022. jer kao da vam intuicija govori da se nečega čuvate, a ipak ne možete da tačno defiinišete ono čega treba da se čuvate. A onda se to i desi – vaš bivši se vratio, i to ne onaj koji je bio za primer. I čeka vaš odgovor – da li pristajete na viđanje, makar samo na kratak razgovor.

To će verovatno kod vas stvoriti anksioznost, koja može trajati ceo dan. Ipak, dobro je što tako neće biti dugo. Bivši će shvatiti da niste zainteresovani za vraćanje na staro i vratiće se tamo odakle je i došao.

Jarac

Pošto ste verovatno već u ozbiljnoj vezi, ideja da se luckasti bivši ponovo vrati je vrlo besmislena. Teško vam je da zamislite tu osobu ikako drugačije sem kao bivšeg, piše Your Tango.

Već se ježite od same ideje da bi bivši mogao da vam priđe uz rečenicu – nisam ista osoba kao što sam nekada bio. Za vas je ta priča odavno gotova. A on se baš zato i vraća – pokušava da vas ubedi kako je sad za primer.

Izgleda da je vaš bivši prošao kroz neku vrstu duhovnog preporoda i sada veruje da je vreme da to podeli s vama.

Vodolija

Osoba iz prošlosti koja će vam se vratiti 30. aprila možda neće nužno biti eks partner, već je moguće da to bude luckasti stari prijatelj. Ta njegova ideja o platonskoj ljubavi će vas samo nasmejati jer ta osoba za vas predstavlja nevolju. Možda jeste zabavna, ali ujedno voli da sve drži pod kontrolom. A vaše iskustvo vam je pokazalo da ume i lako da okrene leđa.
Znate da ta osoba iz prošlosti nije nikad zadovoljna dok joj niste potčinjeni, pa uprkos ‘platonskom’ zavođenju, osećate da treba da je izbegavate po svaku cenu. Neki odnosi jednostavno ne mogu da potraju, a vi ste to saznali iz prve ruke.

BONUS VIDEO: Istorijat ljubljenja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram