Dnevni horoskop za 6. 3: Ovan da reši stare ljubavne dileme

dnevni horoskop
Foto: face to face / FTF Film Stills / Profimedia

Pročitajte horoskop za 6. mart 2021. godine.

Ovan

Posao: Danas bi većina Ovnova mogla uspešno da okonča neke dogovore vezane za poslovnu saradnju pre svega sa inostranstvom. Ostatak dana posvetite nekoj fizičkoj aktivnosti i relaksaciji kako biste bili u dobroj formi za predstojeće radne pobede.

Ljubav: Pokušajte da raščistite sa eventualnim dilemama iz vaše ljubavne prošlosti kako biste novoj aktuelnoj priči dali svetliji ton.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Bikovi bi trebalo da se pozabave završavanjem nekih formalnih obaveza i provere datume i rokove da nešto nije zaostalo, kako bi izbegli plaćanje penala.

Ljubav: Bez nekih bitnijih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan, što ne mora da znači apsolutnu pasivu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Dosta raznovrsnih aktivnosti je u današnjem rasporedu Blizanaca. Sve stižete da uradite, ali se nemojte rasplinuti na više strana.

Ljubav: Potencijalno lep dan je za finu i opuštenu priču i uživanje u nekoj od zajedničkih aktivnosti sa dragom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Nema predaha ni prvog dana vikenda kada su poslovne obaveze u pitanju kod većine Rakova. Vodite računa da se ne preforsirate. Ostavite dovoljno vremena za odmor.

Ljubav: Teško da će vam danas ostati vremena i živaca za ljubavne aktivnosti. Ipak bi bilo lepo da odgovorite na znake pažnje koje vam poklanja draga osoba.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Vrlo dobar dan je pred Lavovima da uz pomoć prijateljski nastrojenih osoba iz poslovnog okruženja definišu neke važne detalje budućih poslovnih planova.

Ljubav: Prilka za nova poznanstva i druženje u društvu pozitivnih osoba biće i tokom ovog dana, a na vama je da se opustite i uživate, ali ne preterujete u očekivanjima.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Pročitajte još:

Devica

Posao: Device bi ovog prvog dana mogle da se maksimalno opuste i posvete izvesno vreme nekim pre svega kućnim, porodičnim aktivnostima.

Ljubav: Povoljne su okolnosti da veći deo vremena odvojite i posvetite dragoj osobi. Budite dovoljno maštoviti i fokusirajte se na fine detalje.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Više poslovnih kontakata i razgovora mogle bi da očekuju Vage danas prvenstveno oni predstavnici kojima je posao povezan sa inostranstvom ili putovanjima.

Ljubav: Opušten i miran dan je pred vama da uživate bez forsiranja bilo kakvih akcija i predloga.

Zdravlje: Donji deo leđa može vam zadavati izvesne probleme.

Škorpija

Posao: Ovu subotu Škorpije bi trebalo da iskoriste i prvenstveno se posvete odmoru i relaksaciji, kako bi napunile baterije za nove radne izazove koji ih očekuju u narednom periodu.

Ljubav: Mimo svih vaših realnih očekivanja, danas nisu isključena prijatna iznenađenja na polju ljubavnih odnosa. Naročito od stare simpatije.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Odličan dan je pred Strelcima da sve zacrtane obaveze sa lakoćom završe i posvete se uživanju u nekoj fizičkoj aktivnosti po mogućstvu na otvorenom.

Ljubav Vaša očekivanja na polju emocija uglavnom su u realnim okvirima, ali danas ne bi bilo loše da makar malo izađete iz zone komfora.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Tokom ovog radnog dana tipične Jarčeve čeka dosta poslovnih iskušenja, naročito na planu usklađivanja rada sa osobama koje imaju drugačije metode.

Ljubav: Kapitalnih dešavanja u sferi ljubavi najverovatnije neće biti, ali ovaj dan vam može koristiti da sami konačno shvatite suštinu nezadovoljstva drage osobe.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Vodolija

Posao: Evo prilike da se Vodolije malo opuste i dan posvete nekom hobiju ili pak druženju sa prijateljima. Možda iskrsne i neka nova ideja.

Ljubav: Danas možete da očekujete interesantno novo poznanstvo, i to u krugu poznanika ili prijatelja. Uživajte u prijatnoj i opuštenoj atmosferi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Pozitivne povratne informacije vezano za neke ključne dogovore, mogle bi danas da očekuju Ribe na poslovnom planu i to na veliko zadovoljstvo.

Ljubav: Ništa posebno bitno u sferi ljubavi danas nije realno da očekujete. Obratite ipak pažnju na ponašanje druge strane, možda uočite neke nove signale.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram