Tri znaka kojima će mart napraviti pakao od života

dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: Doug Curran / Entertainment Pictures / Profimedia

Mart je mesec na strani Riba. Tokom njihove sezone uobičajeno je osećati emocije puno intenzivnije. Napetosti će biti visoke i u sezoni Ovna, odnosno u drugoj polovini marta, piše 24sata.hr.

Tokom sezone Riba i u prvom delu sezone Ovna, najgore će biti Biku, Lavu i Strelcu. Ako ste među tim znakovima, čeka vas razdoblje osobne transformacije, sagledavanja u dubinu i potrebnih promena, iako to neće biti lagano iskusiti ni napraviti.

Bik: Ovo je mesec otkrivanja sopstvenih istina

Tokom sezone Ovna, koja započinje 20. marta, sunce će se kretati svetlucavim i tajanstvenim vodama, što može aktivirati neke intenzivne i teške emocije. Međutim, umesto da pokušavate da bežite od svojih emocija, mogli biste da ih prihvatite. Napokon, ovo može biti i neverovatno isceliteljsko iskustvo, ako ovu energiju ulijete u terapiju. Nema ništa loše u tome da osetite celi spektar svojih osećanja.

Lav: Intenzivno i transformirajuće razdoblje

Ako se osećate loše tokom sezone Riba, to nije čudno. Tokom ovog perioda možda ćete postati svesni svih stvari u svom životu koje ste spremni da promenite i svih navika koje želite da napustite. Međutim, osloboditi se ciklusa s kojim ste se dugo bavili nije nimalo lak podvig. Ovog meseca ćete se možda probiti kroz strahove i neverice zbog kojih vam je teže da napredujete. Ali, sve je to deo procesa.

Strelac: Dogovarate se s onim što vam je u srcu

Sezona Riba možda će vam pokrenuti neke osetljive teme. Vreme je da se fokusirate na delove svog života koje niko drugi ne vidi. Možda će biti zamerki unutar porodice, što će vas zapravo podstaći na razgovor koji dugo odlažete. Može doći do neugodnosti u vašoj porodici, što će vas prisiliti da napokon sredite svoje odnose.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram