Dnevni horoskop za 6. 11: Vaga da se pričuva jedne ljubavne zamke

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 6. novembar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Drugi dan vikenda donosi uravnoteženu psihofizičku energiju kod većine Ovnova, što znači da je realno očekivati prilično mirnu nedelju.

Ljubav: Ako nije realno veliko angažovanje, onda makar prijatno iznenadite dragu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Veći deo ovog dana Bikovi bi trebalo da imaju dodatne motive za završavanje zaostalih poslovnih obaveza iz prethodnog perioda. Vreme je da okrenete list na drugu stranu.

Ljubav: Bilo bi najbolje da relativno miran dan na polju ljubavnih odnosa ostane u takvim okvirima, bez obzira na manje neprijatno iznenađenje od drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Razne ideje i nove varijante vrzmaju se i danas po vašoj glavi. Nemoguće je to stopirati, ali potrudite se da deo vremena odvojite za relaksirane fizičke aktivnosti.

Ljubav: Manje ili veće greške iz prethodnog perioda vašeg ljubavnog života tokom ove nedelje isplivavaju jedna za drugom. Suočite se hrabro sa njima.

Zdravlje: Čuvajte se respiratornih infekciija, virusa.

Rak

Posao: Evo jednog dana koji bi kod najtipičnijih Rakova po svemu trebalo da liči na prethodni. Dajte svoj doprinos da tako i bude, nije dobar za ekstra napore.

Ljubav: Iako bi vam bilo u interesu da mirno more bude i na ljubavnom planu, tu su ipak moguća talasanja, prvenstveno zbog neraspoloženja druge strane.

Zdravlje: Povedite računa o redovnosti i pravilnosti režima ishrane, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Tokom drugog dana vikenda tipične Lavove čeka dosta poziva i razgovora o budućim poslovnim projektima. Vodite računa kome i šta poveravate.

Ljubav: Sve što ste planirali da uradite može se realizovati, ali pod uslovom da budete na istoj talasnoj dužini sa dragom osobom.

Zdravlje: Potrudite se da umanjite potencijalne tegobe probavnog sistema.

Devica

Posao: Suštinski uobičajen dan za većinu Devica, sa kontrolom u realizaciji svega što su zamislile. Ipak za očekivati je da ponešto ostane za sledeće dane.

Ljubav: Nije loš dan da pokrenete ozbiljan razgovor sa dragom osobom, naročito ako imate neku prikrivenu sitnicu koju želite obelodaniti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Da je neki drugi dan u pitanju, verovatno bi Vage imale dosta uspeha na poslovnom planu. Ovako, iskoristite nedelju za pravljenje plana za buduće poslovne akcije.

Ljubav: Ovo nije najpovoljniji dan za neočekivane nagle promene. Držite se već poznatih činjenica.

Zdravlje: Nema razloga za bilo kakvu zabrinutost po pitanju zdravstvene problematike.

Škorpija

Posao: Bezmalo sve vaše aktivnosti tokom drugog dana vikenda biće opterećene dodatnim naporima da sve završite na vreme.

Ljubav: Stare brige i razmišljanja o neostvarenim planovima u sferi ljubavi mogli bi da preokupiraju vašu glavu i srce.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Strelac

Posao: Sasvim korektan dan da Strelci uspešno završe planirane obaveze, bez mnogo napora i teških prepreka. Nemojte samo preskočiti neku bitnu sitnicu vezano za dokumentaciju.

Ljubav: Kada su u pitanju ljubavni detalji, danas bi bilo dobro da ponešto ili preskočite ili gurnete u drugi plan.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.

Jarac

Posao: Za većinu Jarčeva ova nedelja donosi solidnu klimu za dobro organizovanje i uspešnu saradnju sa osobama iz bliskog okruženja.

Ljubav: Koliko god se trudili da preuzmete kontrolu nad poljem ljubavnih relacija, tokom ove nedelje praktično biće sve na strani drage osobe, koja povlači konce.

Zdravlje: Moguće virusne infekcije.

Vodolija

Posao: Vodolije danas imaju realne šanse da konačno stave tačku na neke obaveze koje su se razvlačile duži period unazad.

Ljubav: Prilično mirno bi trebalo da bude na vašem ljubavnom polju. Prioritet će biti analiza i uopšte bavljenje aktuelnim stanjem ljubavnog života.

Zdravlje: Vrlo dobro

Ribe

Posao: Višak energije pokušajte da pravilno kanališete, odnosno da ne raspete na neke nebitne, prolazne stvari.

Ljubav: Razdvajanje bitnog od nebitnog treba da uradite i na ljubavnom planu. U suprotnom, očekuje vas manja ljubavna zbrka.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram