Tri horoskopska znaka pred kojima će u novembru svi padati na kolena

Ana
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Stiže sezona Škorpije.

Ovaj novembar neće pružiti ništa osim nade, optimizma i kreativnosti za određene znakove Zodijaka. Na samom početku meseca dobijamo mnogo energije Škorpije koju nismo mogli ni da sanjamo i to nam donosi blagostanje a posebno za 3 znaka.

Oni znaju kome mogu da veruju i koga vole, ko su njihovi prijatelji i zašto su najbolji na svetu.

Kada počne sezona Strelca od 22. novembra, biće toliko srećni zbog malih stvari da je energija koja ih čeka više nego bezbrižna-skoro dečija.

Lav

Lavovi su moćni ovog meseca. Doneli su odluku da se oslobode negativne energije i koncentrišu na ono što najbolje rade: stvaranje.

Spremite se da oduševite svoje ljude svojom umećem; radite ono što radite bolje od bilo koga drugog i uvek želite da impresionirate. I to vam ne samo polazi za rukom nego donosi nove emotivne pobede u vidu podržavajućeg okruženja porodice i prijatelja koji vas okružuju emocijama.

Možda ćete se čak baviti nečim što nikada ranije niste radili, nečim kreativnim, kao što je… ekstremno kuvanje ili izgradnja zamka od šećera. Vaše osećanje samopouzdanja je u nebesima i pogodite šta? Uživajte

Devica

Umesto blage depresije koja nam sleduje s jeseni, vi u novembar ulazite u stanju potpunog prihvatanja onoga što je bilo i onoga što je trebalo biti. Godina je imala svoje uspone i padove.

Tokom novembra, Devica živi punim plućima ono najvažnije a to je „sada i ovde“ odišući tolikom nadom da će svi želeti da budu u njenom društvu.

Stav da je život ono što nam se dešava u trenutku, primetiće ne samo vaši voljeni već i stranci od kojih dobijate značajna priznanja.

Pošto delujete tako ‘kul’ i ležerni tokom meseca novembra, videćete da u vašem životu postoje ljudi koji žele da vam pokažu koliko im značite.

Sada ste heroj svih, i to je zaista dobar osećaj!

Strelac

S obzirom da će Sunce uskoro u Strelca, bićete toliko u svom elementu da će biti teško prići od pažnje kojom će vas okolina obasipati

I to je u redu jer ste najbolji kada ste u kreativnom naletu obuzeti projektom ili sa 20 njih u isto vreme.

Vi niste od onih koji se suočavaju sa depresijom u ovom trenutku godine; na kraju krajeva, sezona je rođendana, i bilo da ste novembarski ili decembarski Strelac, neće vas obuzimati melanholija.

Dakle, samo napred. Budite svoji i oduševite okolinu. Ono što donosite nije samo kvalitet, već i neophodnost.

Vi ste deo onoga što hladan, surov svet čini podnošljivim mestom. Potrebni su nam umetnici da naš boravak na planeti učine lepšim a tokom novembravi ćete nam donirati svoj deo dobrote, piše Luftika.

***

Bonus video: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

TikTok

Instagram