Na pragu velikog životnog preokreta: Astro znak koji u novembru doživljava preporod

Foto: Meryl Curtat / Sipa Press / Profimedia

Novembar im donosi promene!

Astrolozi prognoziraju da će novembar biti mesec duboke i sveobuhvatne transformacije za jedan astro znak. U pitanju je Škorpija.

Škorpije će biti na početku potpuno novog poglavlja. Pomračenje Sunca u znaku Škorpije je potreslo svet prošlog meseca, ali sada se sve kreće ka većoj harmoniji.

Međutim, ne zaboravimo da će Mars — vladajuća planeta Škorpije — biti retrogradan tokom celog meseca. Škorpije će učiti kako da definišu svoje granice poštujući granice onih oko njih. Uprkos tome što se plaše intimnosti, u novembru će žudeti za njom i spustiti svoj gard, piše Stylecaster.

Stvari će zaista početi da se menjaju oko 8. novembra, kada pomračenje Meseca u Biku dramatično utiče na odnose Škorpija. Odbaciće toksičnu dinamiku u vezama i shvatiće šta je zapravo potrebno da partnerstvo potraje i da im odgovara.

Foto:shutterstock

Ta energija će početi da se smiruje kada sezona Strelca počne 22. novembra. Kako Sunce napušta prvu kuću Škorpija i ulazi u drugu kuću stabilnosti, možda će se osećati manje nesigurnim i dobiće više samopouzdanja. Do trenutka kada 23. novembra nastupi mlad Mesec u Strelcu, Škorpije će biti spremne da postave finansijske ciljeve, zatraže povišicu i počnu da posvećuju vreme iskustvima zbog kojih se osećaju ispunjeno.

Do trenutka kada retrogradni Jupiter dođe do kraja, 23. novembra, Škorpije će se osećati inspirisanim da se zabave i čeka ih dobar provod.

Međutim, kako se Merkur u Strelcu suprotstavlja Marsu u Blizancima 29. novembra, mesec se za Škorpije završava pomalo neuspešno. Dok srce oseća želju za bliskošću i intimnošću, um Škorpijama govori da budu smireni – i zanju granice do kojih mogu da idu.

***

BONUS VIDEO: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram