Dnevni horoskop za 6. 10: Rak da pripazi šta radi u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: KGC-138 / StarMax / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 6. oktobar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: I tokom ove srede očekuje vas dosta izazova na poslovnom planu, posebno na polju saradnje i komunikacije sa okruženjem. Shvatite sve kao prolaznu prepreku ka cilju i nemojte suviše impulsivno reagovati.

Ljubav: Nije poenta u tome da se međusobno optužujete, već da počnete da rešavate probleme zajednički ukoliko je to uopšte moguće.

Zdravlje: I dalje vas mogu mučiti problemi sa urinarnim traktom, pišu na sajtu Astroputnik.

Bik

Posao: Više puta proveravajte ono što ste uradili, posebno vezano za dokumenta i papirologiju, kako biste izbegli ozbiljnije propuste i samim tim gnev nadređenih.

Ljubav: Nećete mnogo biti raspoloženi da se bavite ljubavnom tematikom danas, pa stoga pokušajte da se nekako povučete i ne reagujete na provokacije druge strane.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Blizanci

Posao: Biće povremenih zastoja u komunikaciji sa osobama koje su vam poslovno važne. Naoružajte se strpljenjem.

Ljubav: Nema naznaka neke stabilne veze na pomolu kod slobodnih Blizanaca, ali to svakako nije razlog da ne uživate u novim poznanstvima, flertu, druženju.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, makar šetnja.

Rak

Posao: Dosta obaveza očekuje Rakove i tokom ovog radnog dana. Najbitnije je da se držite zacrtanog plana i ne dozvolite da vas drugi požuruju jer biste mogli neke poteze više puta da ponavljate.

Ljubav: Pre nego što uradite nešto zbog čega se možete pokajati, dobro razmislite šta je zaista ono što želite.

Zdravlje: Napetost, promenljivo raspoloženje.

Lav

Posao: Dosta napetih razgovora, dogovora, odlaganje jednih, produženje rokova drugih dogovora je pred vama ovog dana, gde vas očekuje od samog starta bezbroj informacija koje treba obraditi.

Ljubav: Nije povoljan trenutak da se bavite kritikama, zamerkama, sumnjama i iskazujete nezadovoljstvo. Bilo bi dobro da se malo primirite i sačekate povoljniji trenutak za razgovor.

Zdravlje: Respiratorne tegobe mogu vam i danas zadavati izvesne zdravstvene probleme.

Devica

Posao: I dalje bi trebalo da vam fokus bude na papirologiji i važnim dokumentima, ali budite oprezni i sa finansijama.

Ljubav: Izbegavajte pitanja koja bi na bilo koji način mogla da unesu pometnju i nestabilnost u vaš postojeći partnerski odnos.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Vaga

Posao: Biće vam potrebno više pokušaja da sve privedete kraju od obaveza. Ukoliko računate na nečiju podršku, na savet ili na pomoć, moguće je da će to biti prolongirano za naredni period.

Ljubav: Potrebno vam je više razumevanja drage osobe. Poradite na problemima zajedničkim snagama.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Škorpija

Posao: Još jedan napet dan je pred Škorpijama, praćen izvesnim padovima energije, pa je savet da pokušate koliko toliko da se mentalno rasteretite.

Ljubav: Pozabavite se analizom svojih potreba i želja. Potrebno je i da eliminišete neke stvari iz prošlosti koje vam smetaju kako biste mogli da zakoračate dalje u pozitivnom smeru.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Danas biste mogli da očekujete izvesnu pomoć od saradnika od poverenja kako biste sve obaveze ili bar dobar deo mogli da realizujete.

Ljubav: Mogli biste da očekujete interesantno novo poznanstvo na nekom finom druženju ili izlasku, pa ukoliko ste raspoloženi za flert i neobavezno ćaskanje, samo napred.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Jarac

Posao: Potrudite se da budete fokusirani na posao i ne radite više stvari odjednom. Samo tako ćete uspeti sve zacrtano da završite kako ste i zamislili. Budite strpljivi u komunikaciji sa autoritetima.

Ljubav: Ukoliko vam ostane dovoljno vremena, nema razloga da ga ne provedete sa vašom voljenom osobom u prijatnoj atmosferi.

Zdravlje: Osetljivost bubrega.

Vodolija

Posao: I dalje vas očekuje brdo obaveza, posebno vezanih za rokove. Budite smireni i ne ulazite u konflikte sa saradnicima.

Ljubav: Na ljubavnom planu trebalo bi da je sve u najboljem redu. Funkcionišete stabilno i imate punu podršku drage osobe.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Ribe

Posao: Trudite se da sve što imate završite na vreme i da budete fokusirani na ono što radite. Ne bi bilo dobro da odlažete neke obaveze, ukoliko to zaista nije neophodno.

Ljubav: Moguć je kontakt sa starom simpatijom ili osobom iz vaše ljubavne prošlosti koje vam je mnogo značila. Dobro razmislite vredi li se vraćati na staro.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli