Dnevni horoskop za 6. 10: Bikovima se smeši unapređenje na poslu

dnevnii horoskop
Foto: Sam Edwards / Caia Image / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 6. oktobar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Novi još jači i pozitivniji vetrovi već duvaju u vaša poslovna jedra. Hrabro napred, ali danas nemojte dozvoliti da baš nerealno poletite.

Ljubav: Današnje ambicije su vam visoke i na ljubavnom planu, međutim pitanje je koliko sličnim intenzitetom može odgovoriti vaša draga osoba.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Verovatno jedan od boljih radnih dana u poslednje vreme je pred Bikovima. Vaš trud daje vidljive rezultate, pa može da usledi i neko unapređenje.

Ljubav: Jedan od boljih i pozitivnijih dana nalazi se pred onim predstavnicima ovog sazvežđa koji pre svega imaju u planu da prijatno iznenade voljenu osobu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja na zdravstvene probleme.

Blizanci

Posao: Mogući je da vas i danas razni tehnički problemi u velikoj meri ometu u težnji da zacrtane obaveze obavite na vreme i po planu.

Ljubav: Ovaj dan donosi vam solidnu klimu za uspostavljanje novih kontakata. Budite u svom elementu.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Rak

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Raka imaće danas nešto niži nivo radnog elana i motivacije, pa je logično da se fokusirate samo na ono najvažnije u sferi posla.

Ljubav: Sivkasti tonovi mogu dominirati i na polju ljubavnih odnosa, ali uz adekvatnu pažnju i razumevanje voljene osobe sve će biti lakše.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Lav

Posao: Odličan radni dan nalazi se pred Lavovima, prve svega, da poslovnu lidersku ulogu podignu na još viši nivo.

Ljubav: Što se tiče današnjih potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, najveću pažnju obratite na spletke i neprijatne komentare zbog neuzvraćenih osećanja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Današnja poslovna atmosfera je pozitivna da Device započnu nove profesionalne etape i nametnu se u poslovnom okruženju.

Ljubav: Evo jednog dana u kome možete očekivati da vam se namesti sticaj povoljnih okolnosti za bar jedan konkretan ljubavni potez.

Zdravlje: Potrudite se da se mentalno relaksirate, piše astroputnik.

Vaga

Posao: Korektan i solidno efikasan radni dan mogu očekivati prvenstveno one Vage koje su već pokrenule nove projekte.

Ljubav: Današnja potencijalna razmimoilaženja u komunikaciji sa voljenom osobom pokušajte da izbegnete strpljenjem i radom na traženju kompromisa.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Škorpija

Posao: Ovaj radni dan donosi tipičnim Škorpijama povoljnije aspekte za krupne poslovne poduhvate, ali i nove ideje koje su vredne podrobnije analize.

Ljubav: Potrudite se da osmislite način i napravite neki direktniji korak u pokazivanju svojih osećanja simpatiji koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Za vredan i predan profesionalni angažman u prethodnom periodu Strelcima bi danas trebalo da stigne i neka lepa finansijska satisfakcija.

Ljubav: Možda manjeg značaja, ali ipak finu satisfakciju danas možete očekivati u sferi ljubavi. Samo se malo više osvrnite oko sebe.

Zdravlje: Napetost.

Jarac

Posao: Bitnijih promena na profesionalnom planu danas nema u najavi za većinu Jarčeva. Važno je da ostanete na svom nivou posvećenosti i odgovornosti.

Ljubav: Tokom ovog dana nije realno očekivati da doživite velike ljubavne uzlete, ali nemojte se iznenaditi ukoliko od drage osobe stignu nove ideje za unapređenje partnerskih odnosa.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Bezmalo sve što zamisle tipične Vodolije danas bi mogle bez većih problema da ostvare u sferi profesionalnog angažovanja. Ipak, nije realno da vas svi isprate na pravi način.

Ljubav: Nije najpovoljniji dan da se previše bavite nefunkcionalnim delovima vašeg ljubavnog života. Biće boljih perioda da radite na korekciji sopstvenog ponašanja.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Ovaj radni može doneti manje zastoje u realizaciji već dogovorenih poslovnih projekata, pa nije mudro da insistirate i forsirate bilo šta vredno pažnje.

Ljubav: Današnja dešavanja na polju ljubavnih odnosa, Ribama mogu doneti više razloga za manje satisfakcije i zadovoljstva.

Zdravlje: Obratite pažnju na osetljivost sitnih kostiju ruku i nogu.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram