Dnevni horoskop za 6. 1: Strelac da bude realan u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 6. januar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Očekivano je da budete efikasni i da odgovorite bezmalo na sve postavljene profesionalne zadatke danas.

Ljubav: Nema potrebe da na polju ljubavnih odnosa bilo šta menjate, jer vas očekuje sjano raspoloženje i po koje prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Budite strpljivi i dovoljno taktični, ukoliko ne želite da pokvarite inače vrlo dobre kolegijalne odnose.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom ljubavnom situacijom uživajte, dok bi svi ostali trebalo da pokažu malo više inicijative.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: I ovaj dan nije loš za pokretanje realizacije neke od novih ideja, samo se potrudite da prethodno napravite dobru organizaciju.

Ljubav: Zatišje koje trenutno vlada na vašem polju emocija možete iskoristiti da se odmorite od svega i što bolje pripremite za period znatno povoljnijih mogućnosti.

Zdravlje: Osim napetosti, nema značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Potencijalno odličan radni dan nalazi se pred Rakovima, bar kada je reč o ličnom angažovanju na polju profesionalnih aktivnosti. Samo napred.

Ljubav: Budite raspoloženi i veseli i uživajte u finoj atmosferi i dobrom raspoloženju sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Radni elan na visokom nivou daje Lavovima odličnu osnovu za pojačano angažovanje na polju profesionalnih delatnosti, naročito kada su u pitanju novi poslovni dogovori.

Ljubav: Mnogi predstavnici ovog znaka mogu danas doživeti prijatno iznenađenje ukoliko inicijativu na polju ljubavnih relacija prepuste drugoj strani.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Devica

Posao: Bez žurbe, onako natenane odradite osnovne zacrtane obaveze, a za pokretanje realizacije novih ideja imaćete prilike u narednom povoljnijem periodu.

Ljubav: Obratite pažnju na sitne finese koje su naizgled nevidljive, ali su suštinski veoma važne za budućnost vašeg ljubavnog života.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Novi poslovni aranžmani zahtevaće od većine Vaga i izvesno prilagođavanje, ali ne bi trebalo da zbog toga previše brinete.

Ljubav: Šteta bi bila da pozitivnu astrološku klimu ne pokušate pretočiti u konkretne, uspešne ljubavne poteze.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Za očekivati je sijaset novih predloga na poslovnom planu. Neki su doduše stari, ali obogaćeni dodatnim elementima, stoga krenite i pokrenite bar jedan danas.

Ljubav: Povoljan je dan da bar jednu ljubavnu akciju sprovedete u delo. Uživajte.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe, piše Astroputnik.

Strelac

Posao: Strelcima nije preporučljivo da forsiraju isključivo svoj stav i očekuju realizaciju odluka sad i odmah. Potrebno je da budete malo realniji.

Ljubav: Budite realniji i kada su vaša ljubavna očekivanja u pitanju, samo tak oćete izbeći potencijalno razočaranje.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Jarac

Posao: Atmosfera na poslovnom nebu je pretežno povoljna i nema razloga za polovično angažovanje, već naprotiv, mnogo je logičnije da hrabro zagrizete i najkrupnije profesionalne zalogaje. Moguć kraći poslovni put.

Ljubav: Dosta taktiziranja biće vam potrebno u sferi ljubavi, ukoliko želite da bar ostanete na nivou na kome ste bili.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Vodolije imaju dosta obaveza i velikih izazova na profesionalnom planu i ovog dana, ali se očekuje nešto laganiji radni ritam.

Ljubav: Nestrpljenje i netaktičnost neće doneti zadovoljstvo na vašem ljubavnom planu. Potreban vam je drugačiji pristup.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Suštinski, za Ribe nema nepremostivih prepreka na poslovnom putu ove srede, a uzročnici eventualnih manjih komplikacija mogu biti one same.

Ljubav: Dobar deo svoje pozitivne energije valjalo bi iskoristiti i na neka lepa ljubavna dešavanja, na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Odlično.

BONUS VIDEO: Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram