Prvi mlad Mesec 2022. uzburkaće živote tri znaka Zodijaka

Foto:Shutterstock

Prvi mlad Mesec u 2022. godini biće u znaku Jarca i donosi pozitivne vibracije, posebno na polju finansija i posla. Ovaj period astrolozi video kao idealan period za ostvarivanje planova, jer ova lunarna faza podstiče napredak, razvoj i ostvarivanje davnih snova.

Mlad Mesec simbolizuje nov početak i pozitivne promene i idealna je prilika za krenuti u ostvarivanje novogodišnjih planova, piše Luftika.

Rođeni u znaku Ovna, Raka i Vage biće posebno motivisani od predstojećeg 2. januara i sreća će im biti naročito naklonjena.

Ovan

Vatrene Ovnove predstojeći mlad Mesec će ‘spustiti na zemlju’ i pružiti im savršene uslove da procvetaju.

Na poslovnom planu očekuje ih velika frka, ali njihova kretivnost omogućiće im da uspešno ispune svoje ciljeve. Drugi će umeti da prepoznaju njihov trud, a oni na višim pozicijama postaće svesni njihovog napretka.

Ovnove čekaju novi početci, a životni pravac kojim su krenuli postaće jasniji.

Foto:Shutterstock

Rak

Pred Rakovima je luda zabava, pošto ih tokom predstojećeg mladog Meseca očekuje turbulentan društveni život, nova poznanstva i zanimljivi kontakti.

Profesionalni odnosi su nešto na čega bi Rakovi trebalo da se fokusiraju, s obzirom da period pred nama donosi velike promene u njihovom životu.

Mlad Mesec uticaće na njihovu 7. kuću odnosa, pa će Rakovi privlačiti nove veze, ili postojeće podići na znatno viši nivo.

Foto: Shutterstock

Vaga

Mlad Mesec od 2. januara uticaće na njihovu 4. kuću porodice i doma i podstaći ih da preirede svoje utočište. Na taj način, predstojeća lunacija Vage vraća njihovim korenima.

Vage u periodu pred nama mogu da očekuju velike promene u ličnm životu, kao što su radikalno renoviranje doma, ili čak i preseljenje.

Njihov osećaj bliskosti u porodici biće izuzetno izražen tokom predstojećeg perioda.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram