Dnevni horoskop za 5. oktobar: Za Raka iznenađenje od osobe koja se vraća s puta

dnevni horoskop
Foto: Andor Bujdoso / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 5. oktobar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ne idite glavom kroz zid, biće još prilika za dokazivanje. Budite strpljivi i nenametljivi.

Ljubav: Pozitivne reakcije od osobe za koju ste zainteresovani i komunikacija koja se fino odvija razlog su za radost i zadovoljstvo tokom ovog dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Gotovo sve što se nalazi na vašem poslovnom planu za ovaj radni dan realno je ostvarivo bez mnogo problema.

Ljubav: Današnje okolnosti na vašem ljubavnom polju nisu baš najpovoljnije za konkretne akcije. Čuvajte se malicioznih komentara i ljubomornih scena.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Više novih profesionalnih mogućnosti mogu vam se ponuditi tokom ovog radnog dana. Dobro proanalizirajte sve argumente.

Ljubav: U sferi ljubavi biće potrebno mnogo strpljenja kako biste smanjili tenzije i osećaj blagog nezadovoljstva.

Zdravlje: Moguće virusne, bakterijske infekcije.

Rak

Posao: Danas vas očekuje manji profesionalni predah, prvenstveno zbog potencijalnih tehničkih prepreka koje vam mogu otežavati realizaciju poslovnih zadataka.

Ljubav: Vrlo interesantna dešavanja u sferi ljubavi danas vam može doneti upoznavanje nove osobe koja dolazi sa nekog puta. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Danas za većinu Lavova nema nepremostivih profesionalnih prepreka. To u prevodu znači da nastavite u svom žestokom tempu ka profesionalnim ciljevima.

Ljubav: Ovaj dan trebalo bi da bude jedan od boljih za sve vaše iskrene namere i konkretne poteze koje želite da povučete prema osobi koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: U dobroj ste formi.

Devica

Posao: Ovaj četvrtak može biti vrlo produktivan kada su poslovne aktivnosti tipičnih Devica u pitanju. Moguće je i da vas očekuje neki vid usavršavanja, obuke.

Ljubav: Bar jedno prijatno iznenađenje možete očekivati od osobe kojoj ste već pokazali svoje simpatije. Opustite se i pustite da sve ide svojim tokom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Dan pred vama obećava pokretanje nove saradnje i projekata. Dobijate informacije koje su vam važne i neophodne da nastavite sa svojim planovima.

Ljubav: Ono što bi moglo tokom ovog dana da zatalasa rutinu jeste izlazak i lep provod sa dobrim društvom.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Očekuje vas dan kao poručen da uradite više lepih i vrednih stvari na profesionalnom planu, posebno kada su poslovni dogovori u pitanju.

Ljubav: Slobodne Škorpije, vama nikako ne bi trebalo da je dosadno. Imate komunikaciju s nekom vrlo zanimljivom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Iako vas možda očekuje dosta obaveza i raznih dogovora, uspećete sve da završite. Moguće su i pohvale od nadređenih.

Ljubav: Ukoliko se pokrenete i izađete na neko fino mesto sa prijateljima, možete očekivati pored dobre zabave i druženje sa novim osobama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Veoma povoljan dan mogu očekivati Jarčevi, posebno ako se pojavi mogućnost započinjanja novog poslovnog projekta. Očekujte i preko potrebnu podršku iz bliskog okruženja.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, aspekti nisu najpovoljniji za ostvarivanje neke stabilnije i dugoročnije veze trenutno jer je osoba koja vas interesuje sušta suprotnost vama.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Najveći deo onog što tipične Vodolije danas zamisle u sferi profesionalnog angažovanja realno je da ostvare, bez većih problema ili zastoja u realizaciji.

Ljubav: Ukoliko ste upoznali novu osobu, trebalo bi da se posvetite toj komunikaciji i razmeni emocija bez ikakve žurbe, opušteno.

Zdravlje: Moguća osetljivost kostiju i zglobova.

Ribe

Posao: Kraj radnog dana trebalo bi da dočekate sa objektivnim razlozima da budete zadovoljniji nego što ste mogli zamisliti, u najpozitivnijem profesionalnom scenariju.

Ljubav: Ljubavni život je u dobroj fazi i vi na tom polju možete samo da uživate.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram