Ljubavni horoskop za oktobar: Kod Riba bukti strast, a za Lava je ovo najbolji mesec

Beren Patterson / Alamy / Profimedia

Saznajte šta vas čeka.

Stigao je oktobar, a astrolozi znaju šta nas očekuje ovog meseca na polju ljubavi. Neki znakovi Zodijaka će tokom oktobra morati da prekinu sve odnose s bivšim ljubavima, dok će određenim horoskopskim znakovima doneti prelepe trenutke.

Proverite šta vam predviđaju astrolozi na ljubavnom planu u oktobru, piše Atma.hr.

Ovan

Navika i udobnost nisu razlog za nastavak odnosa koji već duže vreme ne donosi radost. Ako sada imate problema na ljubavnom planu, uzmite pauzu i dobro razmislite šta ćete dalje.

Kada odlučite šta je najbolje za vas, recite to svom partneru. I ne povlačite se – teški razgovori se ovog meseca nikako ne mogu izbeći.

Bik

Ovog puta nećete provesti mini-odmor s voljenom osobom. Ne brinite: privremena usamljenost je čak korisna. Glavna stvar je da vaše privremeno odsustvo ne postane uzrok sukoba. Ali postoji takva mogućnost…

Blizanci

Čini se da je s vama sve u redu, ali unutar vas postoji zabrinutost. Samo provodite više vremena s voljenom osobom i brige će nestati. Prošetajte zajedno parkom, zajedno skuvajte večeru, idite negde za vikend. Mirno, odmereno slobodno vreme je ono što vam sada treba.

Rak

Čini se da već deseti put pravite istu grešku. Zašto ovo radite? Učite na greškama. Štaviše, oktobar vam je pripremio par testova snage – i morate da ih prođete dostojanstveno.

Lav

Evo Lavovi – za vas je ovo najbolji jesenji mesec. Ljubav, zabava, finansijski dobitak – čini se da ste već u pravo veme na pravom mestu. Iskoristite trenutak.

Devica

Dash / Alamy / Alamy / Profimedia

Dugo ste sanjali o ozbiljnoj vezi i velikoj ljubavi. I zvezde su vas čule: Sačekajte ovog meseca poziv za izlazak od muškarca ili žene. Samo se ponašajte zrelo – kako vas obožavatelj slučajno ne bi pogrešno shvatio kao neozbiljnu osobu koja traži avanturu na jednu noć.

Vaga

Sve je tačno kako treba: našli ste Zen i u harmoniji ste. Ne slušajte nikoga: sva upozorenja i sumnje poznanika sada su prazna fraza. Verujte samo svom unutrašnjem glasu i nećete pogrešiti: svemir je ovog meseca pripremio nešto posebno za vas.

Škorpija

U oktobru ćete morati da razmišljate ne toliko o sebi koliko o voljenim osobama. Možda niste primetili, ali vašem partneru i članovima porodice sada više nego ikad treba pažnja. Pokažite učešće, naklonost i brigu. Ovaj mesec je porodični, u svakom smislu.

Strelac

Oktobar je za vas mesec promena. Vreme je da preuzmete inicijativu. Prestanite sa žaljenjem zbog beskorisnog obožavatelja i objasnite da između vas ništa nije moguće. Prestanite da se pravdate nepažnjom ili nepristojnošću svoje okoline. Generalno – počnite da živite po svojim pravilima.

Jarac

Jeste li duboko zaljubljeni i na sedmom nebu od sreće? Zvezde vas podržavaju: oktobar je vreme za prelazak na novu fazu veze. Slobodno se preselite kod nje/njega ili upoznajte porodicu svog partnera. I ne brinite se ni za šta: sve će ići glatko.

Vodolija

Zašto tvrdoglavo ne prihvatite poklon univerzuma? Zašto da se odreknete onoga što je vama namenjeno? Verujte u svoju sreću. Borite se sa svojim strahovima i unutrašnjim brigama – više samopouzdanja i hrabrosti. Ko će, ako ne vi?

Ribe

Mesec vam obećava strast, flert i nova poznanstva, no imajte na umu – skoro sva vaša poznanstva ove jeseni biće svetla, ali izuzetno kratkoročna. I u porodičnim poslovima sve će ključati: svađe s ukućanima ne mogu se izbeći. Ali nemojte da se obeshrabrite: ovo je privremeni nesporazum. Samo budite mudriji i smireniji.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram