Dnevni horoskop za 5. 3: Bikovi da ne prave veliku grešku u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 5. mart 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Potrudite se da i ove nedelje maksimalno iskoristite slobodno vreme za odmor i punjenje radnih baterija.

Ljubav: Dobro raspoloženje i stabilna ljubavna atmosfera trebalo bi da vas prati i tokom drugog dana vikenda. Učinite sve da to traje što duže.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Tokom ovog drugog dana vikenda Bikovi bi mogli da natovare sebi dosta obaveza, i to prvenstveno vezanih za kuću, porodicu. Ostavite dovoljno vremena za odmor i opuštanje.

Ljubav: Iako možda budete skučeni sa vremenom, ipak nemojte nikako zapostaviti dragu osobu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Još jedan dan za opuštanje i uživanje je pred Blizancima. Neće škoditi da napravite konkretan plan za naredni radni period.

Ljubav: Bar jedan zanimljiv susret mogao bi da bude najava potencijalno lepih dešavanja u budućnosti.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Rakovi će i ove nedelje sa velikom pažnjom biti posvećeni kućnim obavezama i uživati u krugu porodice.

Ljubav: Partnerska komunikacija i obostrano razumevanje danas bi mogli da budu na visokom nivou. Moguće je da dobijete i neki poklon.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Vrlo je dobar dan za sve vidove fizičkih aktivnosti. Ukoliko imate u vidu i neko druženje sa vama dragim prijateljima, mogli biste saznati i neke korisne poslovne informacije.

Ljubav: Odličan dan da se opustite i uživate u pažnji voljene osobe. Podrazumeva se da ne budete sebični, već uzvratite makar približno.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Obaveze i detaljno planiranje su sastavni deo vaše svakidašnjice. Mogli biste danas da očekujete i razgovor sa osobom iz prošlosti sa kojom ste nekada sarađivali.

Ljubav: Od vas se očekuje da budete aktivni jer može biti novih prilika za upoznavanje, pa eto šanse da uživate u makar dobrom flertu, za početak.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Vage bi danas trebalo da budu u prvom planu. Iskoristite povoljan dan da se pozabavite sobom i svim onim lepim stvarima u kojima najviše uživate.

Ljubav: Budite veseli i raspoloženi za fino druženje i izlazak. Novih interesantnih osoba trebalo bi da bude u vašem okruženju.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Neke dobre ideje mogle bi da vas danas okupiraju, pa eto prilike da razmislite o njihovom ozbiljnom pokretanju.

Ljubav: Nova simpatija mogla bi da vam preokupira pažnju. Pred vama je povoljan dan da napravite bar jedan direktan potez.

Zdravlje: Mogući bolovi u vratu, ramenima.

Strelac

Posao: Uživajte, odmorite malo od obaveza i napunite baterije pozitivnom energijom jer vas očekuje dosta poslovnih obaveza i u narednoj sedmici.

Ljubav: Podrazumeva se da u planirane aktivnosti za druženje uključite i voljenu osobu. Izađite u provod ili organizujte neki izlet, šetnju u prirodi.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Dosta toga kreativnog i pozitivnog čeka da se pokrene na vašem profesionalnom planu. Vi budite strpljivi i spremni za akciju.

Ljubav: Sa vaše strane danas nije realno očekivati neki posebno veliki angažman na polju ljubavi, ali nemojte da vas iznenadi lepa inicijativa sa druge strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Ne brzajte sa dogovorima i odlukama danas. Sačekajte šta god da je u pitanju da se stvari slegnu u vašoj glavi.

Ljubav: Potreban vam je odmor, neko putovanje, gde biste mogli da se potpuno opustite i rasteretite svih obaveza i razmišljanja.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Ribe

Posao: Ribe mi mogle i danas da se pozabave nekom fizičkom aktivnošću, relaksacijom. Neće škoditi ni druženje sa prijateljima.

Ljubav: Bar jedan jasan signal od osobe koja vam duže vreme privlači pažnju mogli biste da očekujete danas. Uživajte.

Zdravlje: Pad imuniteta.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram