Dnevni horoskop za 5. 2: Vodoliji se vraća stara ljubav

dnevni horoskop
Foto: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 5. februar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Vrlo dobar dan za sve vidove fizičkih aktivnosti. Ukoliko imate u vidu putovanje iz privatnih razloga, ne razmišljajte previše – put bi vam mogao doneti i profesionalnu korist.

Ljubav: Poznanstvo koje traje duži period i ulazi u fazu konačne definicije zahteva ozbiljan i temeljan razgovor. Ovaj dan je kao poručen za tu vrstu dijaloga.

Zdravlje: Čuvajte se sitnijih fizičkih povreda.

Bik

Posao: Veliki broj kombinacija i sijaset novih ideja već vam stvara konfuziju u glavi i nestrpljivo želi na svetlo dana. Ipak, ova subota nije najpovoljnija za konkretnija dela.

Ljubav: U sferi ljubavi realno je već očekivati neku konkretnu vašu akciju jer bi trebalo da dobijete makar jedan jasan signal od osobe koja vam duže vreme privlači pažnju.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog dela i donjeg dela nogu.

Blizanci

Posao: Bez obzira na to što je prvi dan vikenda vredi notirati poneku zanimljivu ideju i pripremati okvirni plan za realizaciju. Višak slobodnog vremena svakako odvojie za druženje ili izlazak sa prijateljima.

Ljubav: Možete očekivati sjajne prilike za nova poznanstva, i to baš preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa prijateljima. Izaberite neku od opcija i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Umesto da se prvenstveno posvetite zasluženom odmoru ili makar da ga planirate, neočekivani radni zadaci mogu zahtevati reorganizaciju prvobitnih planova.

Ljubav: Partnersko razumevanje i lepa komunikacija ukrašena najfinijim ljubavnim osećanjima biće od presudnog značaja danas.

Zdravlje: Budite oprezni prilikom baratanja oštrim predmetima.

Lav

Posao: Dozu nervoze može vam doneti razapetost između želje i potrebe da uživate u prvom danu vikenda, a sa druge strane, možete očekivati neodložne razgovore vezane za važne poslovne dogovore.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećim stanjem, uživajte. U suprotnom sačekajte povoljniji period za ljubavnu inicijativu.

Zdravlje: Napetost i nervoza.

Devica

Posao: Jedan od opuštenijih dana je pred vama. Nemojte se suviše opterećivati radnim obavezama. Posao nigde neće pobeći.

Ljubav: Odličan dan da se opustite i uživate u pažnji i toplini emocija voljene osobe. Podrazumeva se da ne budete sebični i uzvratite na približno sličan način.

Zdravlje: Prijao bi vam boravak na otvorenom.

Vaga

Posao: Ukoliko se bavite kreativnim poslom, aktivni odmor dobro će doći talasu novih ideja u bliskoj budućnosti. Oni praktičniji valjalo bi da insistiraju na fizičkom odmoru u bukvalnom smislu.

Ljubav: Povoljan je dan za ispravljanje propusta iz prethodnog perioda. Posvetite ga voljenoj osobi sa maksimumom pažnje i razumevanja.

Zdravlje: Vodite računa o higijeni.

Škorpija

Posao: Prilika da radite biće i tokom vikenda, a na vama je da razmislite o prioritetima. Nemojte se preforsirati.

Ljubav: Nije posebno pogodan dan za ekstra ljubavne akcije i rezultate. Pomalo ste nezainteresovani, verovatno zbog poslovne preokupiranosti.

Zdravlje: Pričuvajte se sitnih fizičkih povreda, piše Astroputnik.

Strelac

Posao: Veoma visok nivo energije daje vam dobru osnovu za uspešan dan čega god se dohvatite. Pre svega, neka to bude neki hobi ili sportska aktivnost.

Ljubav: Sa vaše strane danas nije za očekivati posebno veliki angažman na polju ljubavi. Ali nemojte da vas iznenadi poziv na kaficu, piće ili nešto slično. Uživajte.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Jarac

Posao: Iako imate snage i energije za još jedan uobičajeno uspešan poslovni dan, nemojte ništa forsirati.

Ljubav: Svi vaši ljubavni planovi trebalo bi da budu usmereni na zajedničke trenutke i aktivnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Osim osećaja fizičkog umora, nema bitnijih upozorenja na polju zdravlja.

Vodolija

Posao: Koliko vrede neke vaše originalne ideje, mogli biste da testirate baš danas i tako napravite dobru pripremu za realizaciju već početkom sledeće radne sedmice. Očekuje vas danas dosta komunikacije.

Ljubav: Ne bi bilo čudno da susret sa nekom starom simpatijom aktivira emocije iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Ribe

Posao: Nesporazumi i neka nerešena pitanja iz prethodnih dana motaju se veoma intenzivno po vašoj glavi. Ne donosite zaključke naglo, neka odluke odleže par dana.

Ljubav: Sanjalačke ideje i ružičasti ljubavni snovi verovatno jesu najlepši mogući u mašti i vašoj glavi, ali počnite ozbiljnije da razmišljate o konkretnim ljubavnim potezima.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram