Tri znaka Zodijaka će februar pamtiti kao najbolji mesec

Foto:shutterstock

Uprkos tome drugi mesec u godini počinje malo grubo, ipak utire put za mnogo uzbuđenja. A ako ste jedan od srećnih horoskopskih znakova koji će imati najbolji mesec ove godine – februar 2022. — Jarac, Vodolija i Ribe — onda ubirete sve prednosti koje on može da ponudi.

Evo zašto oni koji su rođeni sa suncem ili ascendentom u Jarcu, Vodoliji i Ribama imaju mnogo čemu da se raduju ovog meseca, piše Luftika.

Jarac

Setićete se kakav je blagoslov biti vi.

Prošli mesec je bio ispunjen borbama, a kako februar počinje, vi ćete tek povratiti osećaj za pravac dok se podižete i pokušavate ponovo.

Mnogo ste razmišljali o tome ko ste i šta vam je suđeno da radite, a ovog meseca se osećate tako podmlađeno.

Inspiracija će uskoro projuriti kroz vaše srce, zato prihvatite taj svetlucavi osećaj saznanja da ste ušli u izvor magije koji samo vi možete da iskoristite. Imate darove koje niko drugi nema, a ovog meseca učite kako da poštujete to što imate.

Foto: Shutterstock

Vodolija

Shvatate da ste mnogo jači nego što ste mislili. Žudeli ste za malo jasnoće, a ovog meseca počinjete da ponovo kalibrirate svoj fokus na ono što je zaista važno.

Međutim, jasno sagledavanje stvari nije uvek duhovno buđenjekakvo ste očekivali. Ponekad, u početku može biti teško obraditi sebe i svoj život onakvim kakav jeste.

Ali dok razbijate iluzije i tražite istinu, takođe otkrivate koliko je duboka i jaka vaša snaga.

Prošli ste kroz toliko toga i vaša otpornost vam daje samopouzdanje da uradite nešto što vas je oduvek plašilo.

Foto: Shutterstock

Ribe

Otpuštate prošlost da ode svojim putem i verujete u svetliju budućnost.

Kako mesec dobija na zamahu, možda ćete se osećati kao da se oslobađate ogromne količine bola, jakog intenziteta i velikog žaljenja iz prošlosti.

Imali ste dugu godinu ispunjenu usponima i padovima, a tokom februara prihvatate mir koji vam pomaže da integrišete i povežete lekcije koje ste naučili.

Prihvatite proces oproštaja, jer nemate drugu šansu; dobijate beskonačnu količinu šansi svaki dan. Kada sezona Riba počne 18. februara, možda ćete se osećati spremnim da pokušate ponovo, znajući da ste jači i iskusniji u sletanju među zvezde.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram