Dnevni horoskop za 5. 11: Ovnu se smeši ljubav na prvi pogled

dnevni horoskop
Foto: Luigi de Pompeis / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 5. novembar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Vreme je za odmor, makar onaj aktivni, ali mnogi Ovnovi imaće volje i energije da prvi dan vikenda i nešto odrade, što i nije loše.

Ljubav: Dan kao poručen za one predstavnike ovog astrološkog znaka koji su slobodni da dožive prijatno iznenađenje zbog neočekivanog novog poznanstva. Moguća ljubav na prvi pogled.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Bik

Posao: Većina Bikova bi želela da se odmah isključi od obaveza i bilo kakvog posla. Ipak, za nijansu bi bilo bolje da brzinu smanjujete u nekoliko postepenih faza.

Ljubav: Očekuje vas vrlo verovatno miran, prosečan dan u sferi ljubavi. Iskoristite ga za druženje sa prijateljima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Nema razloga za previše mozganja i trošenja vremena na profesionalne obaveze. Ako ima nešto nedovršeno, biće bolje da sačeka do početka sledeće radne sedmice.

Ljubav: Ovaj dan Blizancima može doneti jalove, nepotrebne diskusije i nesporazume na partnerskim relacijama. Budite tolerantniji.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Ukoliko se dobro organizujete i napravite valjan plan, imaćete vremena za odmor, ali i da odradite neke sitnije poslove koji vam se razvlače duži period unazad.

Ljubav: Potrudite se da budete korektni prema sebi, ali i prema voljenoj osobi. Nema razloga da budete negativno raspoloženi.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Lav

Posao: Ako ste odlučili da odmarate, budite istrajni u tome jer za očekivati je da vas pozovu i nametnu vam neplaniranu poslovnu obavezu.

Ljubav: Očekuje vas dobar dan da uživate u sferi ljubavi, počev od porodične harmonije, pa do flerta i avanture. Na vama je izbor.

Zdravlje: Moguća glavobolja, meteoropatske reakcije.

Devica

Posao: Više lepih poslovnih ideja nalazi se u vašoj glavi. Nije loš dan da nešto i pokrenete, ali svima je potreban odmor. Nema razloga za bilo kakvo forsiranje.

Ljubav: Nije naročito povoljan dan za bitna pozitivna dešavanja na planu ljubavi, ali jeste da malo podrobnije preispitate svoju aktuelnu situaciju u ovoj sferi.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san, piše Astroputnik.

Vaga

Posao: Doza blagog nezadovoljstva uz koju ste okončali radnu sedmicu zahteva mali predah i regenerisanje svih raspoloživih resursa. Iskoristite ovaj dan za opuštanje.

Ljubav: Ova subota donosi nagoveštaj lepih budućih dešavanja na emotivnom planu ukoliko planirate da sa društvom izađete u provod.

Zdravlje: Prolazna napetost, nervoza.

Škorpija

Posao: Malo radnih aktivnosti, malo psihofizičkog odmora, pa opet tako – neće biti lako da to i sprovedete, ali se potrudite kako biste dan završili sa osećajem zadovoljstva.

Ljubav: Relativno miran i sasvim korektan dan imaće svi oni koji žele da se posvete negovanju postojećih lepih partnerskih odnosa.

Zdravlje: Prehlada, osetljivost respiratornog sistema.

Strelac

Posao: One prave profesionalne obaveze trebalo bi da ste odložili na stranu, ali lepu priliku za kraći put, kombinaciju uživanja i posla, valjalo bi da iskoristite na pravi način.

Ljubav: Pokušajte da unesete neke pozitivne promene u svakodnevicu. Radite na tome da poboljšate kvalitet vaše veze.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Jarac

Posao: Većina Jarčeva realno je da tokom dana ima osećaj viška fizičke energije, koju bi valjalo potrošiti, ali pre svega na neki vid relaksacije.

Ljubav: Iz vašeg ugla nema razloga i motiva za bitnija dešavanja u sferi ljubavi. Pojedinci bi ipak trebalo da se malo aktiviraju bilo preko društvenih mreža, bilo preko izlazaka.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Privatne aktivnosti, posvećenost hobiju ili neki izlet dobro će doći da se najveći deo energije potroši na dobar, opušten, a ipak koristan način.

Ljubav: Veoma je povoljan dan za zanimljiva poznanstva i uspostavljanje novih ljubavnih kontakata, prvenstveno za one Vodolije koje nisu zadovoljne postojećim stanjem.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Ribe

Posao: Kritički osvrt i preispitivanje prethodnih radnih dana može da bude korisno, ali nemojte da preterivanjem sami sebi upropastite inače sasvim solidan dan.

Ljubav: Već nekoliko prethodnih dana imali ste signale da druga strana nije nečim zadovoljna. Evo dana da se neke karte potpuno otvore.

Zdravlje: Izuzev osećaja umora, nema bitnijih upozorenja.

BONUS VIDEO: Tri znaka koja će rizikovati sve u ljubavi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram