Dnevni horoskop za 4. 2: Device da ne sitničare u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: BEN GLASS / PictureLux / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 4. februar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Solidan radni dan je pred Ovnovima da svoje poslovne obaveze završe uspešno i na vreme. Dodatne provere mogu vam oduzeti više vremena nego što ste planirali, ali ništa strašno.

Ljubav: Povoljan je dan da pokrenete neku značajniju inicijativu na ljubavnom planu. Planirajte neki zajednički izlazak.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Kraj radne sedmice za većinu Bikova znači privođenje kraju profesionalnih obaveza i priprema za odmor.

Ljubav: Dobar dan za dešavanja i konkretne akcije u sferi ljubavi, samo je pitanje koliko vremena i energije možete odvojiti za angažovanje na ovom polju.

Zdravlje: Moguće manje stomačne tegobe.

Blizanci

Posao: Ukoliko niste dobro isplanirali radne obaveze, vrlo verovatno vas danas očekuje mali haos i dosta obaveza vezanih za zaostalu papirologiju i formalnosti.

Ljubav: Slobodni Blizanci mogu očekivati nova poznanstva preko prijatelja, društvenih mreža ili u nekom provodu. Budite od akcije.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Rak

Posao: Bez obzira na znake umora, osobe rođene u znaku Raka danas mogu očekivati uspešan završetak radne sedmice.

Ljubav: Što se tiče ljubavi, okolnosti nisu loše, pre svega za odražavanje aktuelnih partnerskih relacija, ali i zajednička druženja sa prijateljima.

Zdravlje: Moguća povremena nervoza.

Lav

Posao: Lavovi kraj radne sedmice dočekuju sa pomešanim osećanjem uspeha, ali i ipak samo delimičnog zadovoljstva ostvarenim profesionalnim ciljevima. Ne budite na kraj srca, biće povoljnijih dana da se profesionalno dokazujete.

Ljubav: Obratite pažnju da ne uletite u komplikovanu priču sa pomalo tajnovitom osobom koja se danas može pojaviti na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Moguća osetljivost kostiju i zglobova, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Odličan dan da najveći broj tipičnih Devica dobije lične, ali i neke druge satisfakcije po pitanju svega urađenog na profesionalnom planu.

Ljubav: Bezmalo sve ljubavne kockice su se poklopile, ostaje vam samo da uživate i ne kvarite doživljaj sa previše detaljisanja i mozganja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Verovatno već imate dosta obaveza, a ovaj dan vam može doneti i dodatni poslovni teret da konačno završite par stvari koje ste više puta odlagali.

Ljubav: Ne ignorišite signale koji vam danas mogu dopirati iz bliskog okruženja. Osvrnite se malo oko sebe.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Škorpija

Posao: Poslednji radni dan u sedmici verovatno će nagovestiti novi talas poslovnih obaveza koje očekuju Škorpije u narednom periodu.

Ljubav: Bar jedno prijatno ljubavno iznenađenje možete očekivati danas, prvenstveno od osobe koja vas duži period unazad čežnjivo posmatra.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Strelac

Posao: Očekuje vas radni dan da pokažete ostatku u poslovnom okruženju šta je pravi profesionalizam. Moguća je i ponuda za unapređenje.

Ljubav: Strelci bi danas mogli da pokažu svoju čuvenu direktnost i efikasnost kada se fokusiraju na neki ljubavni cilj. Samo napred.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Dosta kontakata i raznih dogovora očekuje Jarčeve ovog petka, a moguć je i kraći put.

Ljubav: Na polju partnerskih relacija za očekivati je da, sem prijatnih trenutaka sa voljenom osobom, ipak i pretresete par tema vezanih za zajedničke planove.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Iako vas je verovatno stigao i mentalni i fizički umor, imate sve šanse da ovaj poslednji radni dan okončate sa rezultatima iznad očekivanih.

Ljubav: U zavisnosti od vremena i raspoloženja, vaš neobavezni i ne tako tradicionalni pristup ljubavnim pitanjima danas bi mogao da vam se višestruko isplati.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Ribe

Posao: Najviše vremena i pažnje tokom današnjih poslovnih aktivnosti oduzeće vam sređivanje papira i poslovne dokumentacije koja se prilično nakupila. Uspećete sve da završite.

Ljubav: Onoliko koliko možete, potrudite se da preuzmete stvar u svoje ruke jer tokom ovog dana mogu vas očekivati prilične turbulencije u sferi partnerskih odnosa.

Zdravlje: Donji deo nogu trpi opterećenje.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram