Dnevni horoskop za 4. 11: Raku treba strpljenja u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 4. novembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Realno je očekivati još jedan veoma dinamičan i uspešan dan na polju bezmalo svih profesionalnih aktivnosti. Privodite kraju odranije započete projekte i samo nastavite vašim nezaustavljivim tempom.

Ljubav: Vrlo lep i opušten dan biste mogli da očekujete i u ljubavnoj sferi. Dajte svoj maksimalni doprinos uživanju i dobrom raspoloženju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Budite za nijansu skromniji kada su vaši profesionalni ciljevi u pitanju. Ne može se sve odjednom postići.

Ljubav: Pokažite malo više razumevanja prema drugoj strani. Ne dozvolite da vas neke sitnice i nebitni detalji nerviraju.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Blizanci

Posao: Zahvaljujući dobroj organizaciji i preraspodeli započetih obaveza, ali i pozitivnom stavu, većina Blizanaca ima sve preduslove da uspešno okonča ovaj radni dan sa rezultatima iznad očekivanih.

Ljubav: Budite što jasniji i konkretniji prilikom iznošenja nekih zanimljivih predloga osobi koja vam se dopada. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro, pišu na sajtu Astroputnik.

Rak

Posao: Promenljive poslovne okolnosti tokom ovog dana neće vas poremetiti u nameri da postojeće obaveze završite na vreme.

Ljubav: Pokušajte da potencijalno nezadovoljstvo koje stiže od voljene osobe ublažite strpljivim objašnjenjem vaših stavova i ponašanja.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Bezmalo sve poslovne aktivnosti tokom ovog dana Lavovi će bez većih prepreka ostvariti. Jedino vas može iznervirati sporija reakcija nekog od poslovnih saradnika.

Ljubav: Ne obazirite se suviše na priče rekla-kazala, koje danas mogu dopirati do vas od zavidnih osoba iz vašeg okruženja.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Ne dozvolite da vam se obaveze nagomilaju prihvatanjem i nekih tuđih obaveza na svoja pleća. Nema razloga da se dodatno opterećujete.

Ljubav: Od vas i vašeg raspoloženja dosta zavisi hoćete li podići atmosferu u vašem ljubavnom životu na jedan viši i pozitivni nivo.

Zdravlje: Bez nekih ozbiljnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Pokušajte da neku od svojih mnogobrojnih kreativnih ideja aktivirate tokom ovog dana. To bi moglo da vam se isplati bliskoj budućnosti.

Ljubav: Pozabavite se razmišljanjem i pravljenjem plana za budući period sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Uobičajeno naporan dan očekuje Škorpije. Ipak, ukoliko zauzmete odgovarajući stav i napravite racionalan plan, sve stižete da završite.

Ljubav: Nije loš dan da konačno pokušate da razrešite neke dileme u vezi stare simpatije. Ostavite prošlost tamo gde joj je i mesto.

Zdravlje: Unosite više vitamina, jačajte imunosistem.

Strelac

Posao: Pozabavite se završetkom zaostalih obaveza i sređivanjem papirologije i formalnosti bitnih za buduća profesionalna angažovanja.

Ljubav: Mogli biste da tokom ovog dana inicijativu za ljubavna dešavanja prepustite drugoj strani, ukoliko vam to više odgovara.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Jarac

Posao: Nema nagoveštaja značajnijih promena na poslovnom planu kod Jarčeva tokom ovog četvrtka. Budite istrajni i održavajte svoj kurs profesionalnog delovanja.

Ljubav: Moguće iskušenje na polju ljubavi vreba iz vašeg prijateljskog okruženja, što bi moglo da vas donekle i zbuni.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Vodolija

Posao: Pokušajte da sebi date oduška danas. Odradite samo prioritetne obaveze kako biste akumulirali dovoljno energije za dalje.

Ljubav: Potencijalno nezadovoljstvo aktuelnom ljubavnom situacijom pokušajte da razrešite analizom sopstvenog ponašanja i stavova.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Budite samouvereni u iznošenju svojih stavova i obratite pažnju na eventualne zlurade komentare koji dolaze od osoba koje vam nisu naklonjene.

Ljubav: Bez nekih velikih obaveza i planova tokom ovog dana u sferi ljubavi. Ipak, nije preporučljivo ni da budete potpuno pasivni.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli