Dnevni horoskop za 4. 11: Lav pred velikom promenom u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 4. novembar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Za kraj radne sedmice većinu Ovnova očekuje još jedan udarnički dan. Budite obazrivi pri finansijskim transakcijama. Neplanirani troškovi mogu da se pojave iznenada.

Ljubav: Eventualnu nervozu mogli biste sami sebi da stvorite postavljanjem nepotrebnih pitanja.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Bik

Posao: Većina tipičnih Bikova završava radnu sedmicu u skladu sa prethodnim danima – mnogo volje i angažovanja, a rezultati u granicama proseka. Biće bolje.

Ljubav: Ako vam nešto može makar malo ulepšati završetak dana, onda je to eventualni prijatan razgovor sa dosta simpatija prema osobi koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Ako završite sve obaveze ranije, pokretanje novih ideja ostavite za naredne dane.

Ljubav: U sferi ljubavi realno je očekivati neku konkretnu vašu akciju, jer bi trebalo da dobijete makar jedan jasan signal od osobe koja vam privlači pažnju. Ova osoba je u potpunosti neobična, drugačija od drugih.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Rak

Posao: Budite uporni i istrajni u nastojanju da odrađujete obaveze na svoj već proveren način. Mogući su pojačani pritisci i izazovi van vaših uobičajenih profesionalnih okvira.

Ljubav: Utehu i zaštitu od napetog dana mnogi Rakovi bi mogli da pronađu u toplini ljubavnog krila, pod uslovom da su spremni da se opuste.

Zdravlje: Moguća glavobolja, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Mimo vaše volje moguće je da vam nametnu dodatne obaveze pri kraju radnog vremena, što vam neće lako pasti.

Ljubav: Budite od akcije kada je ljubav u pitanju. Možete pokrenuti događaje koji vas korak po korak približavaju osobi koju želite.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Devica

Posao: Radni dan bi mogao da dobije prelaznu ocenu ukoliko uspete da iskontrolišete ishitrene reakcije, zbog toga što više važnih faktora neće biti pod vašom kontrolom.

Ljubav: Danas je nekako bolje da inicijativu prepustite drugoj strani, pošto će vaš plan verovatno izostati.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

Vaga

Posao: Najviše energije tokom poslednjeg radnog dana u sedmici tipičnim Vagama oduzeće razne kontrole i provere ispravnosti urađenog.

Ljubav: Nije realno očekivati bitnija dešavanja na ljubavnom planu, kao da ste se uspavali.

Zdravlje: Obavite preventivne lekarske preglede.

Škorpija

Posao: I ovog poslednjeg radnog dana mogli biste da očekujete više verbalnih izazova sa saradnicima ili prilikom dogovora, pa je potrebno da smanjite nervozu.

Ljubav: Iako komunikacija sa osobom koju ste upoznali ne teče loše, nije realno očekivati neki ozbiljniji preokret danas.

Zdravlje: Pad imuniteta, unosite dovoljno vitamina.

Strelac

Posao: Nije loš dan za svođenje poslovnih računa, zaostalih obaveza, posebno papirologije. Prelistajte detaljno i više puta proverite ugovore koje potpisujete.

Ljubav: Zatišje koje trenutno vlada na ljubavnom polju možete iskoristiti da se odmorite i što bolje pripremite za period znatno intenzivnijih mogućnosti i dešavanja.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija, prehlade.

Jarac

Posao: Bezmalo sve što ste planirali i započeli u prethodnom periodu na profesionalnom planu trebalo bi na kraju radne sedmice da bude uspešno privedeno kraju.

Ljubav: Izlazite, družite se sa prijateljima, aktivirajte se na društvenim mrežama… Ima osoba kojima ste veoma zanimljivi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Obratite pažnju i ne ulećite u finansijski rizične poslove, strpite se, nije povoljan trenutak za ulaganja.

Ljubav: Bilo bi lepo da dragu osobu iznenadite nekim finim znakom pažnje. Može i kraće putovanje, vikend je pred vama.

Zdravlje: Pokušajte da se oslobodite loših životnih navika.

Ribe

Posao: Po pitanju rezultata – solidan radni dan za Ribe. Biće i na bitno višem nivou ukoliko iskontrolišete još jednom sve što je urađeno, posebno dokumentaciju, kako biste mirne savesti dočekali predstojeći vikend.

Ljubav: Miran dan što se tiče ljubavi. Nema nagoveštaja za neku novu senzaciju, ali ni za veće talasanje u postojećoj vezi.

Zdravlje: Menjajte loše i nezdrave navike.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram