Dnevni horoskop za 31. 10: Pred Škorpijama promena u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: WARNER BROS / AFP / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 31. oktobar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Standardno popunjen dan obavezama očekuje osobe rođene u znaku Ovna. Posle neophodnog odmora prikupljanja energije očekuje vas i pravljenje detaljnih planova za novu poslovnu sedmicu.

Ljubav: Dosta potencijalno kontradiktornih informacija čeka vas tokom dana u sferi ljubavi. Dobro sve proverite i razmislite o svojim potezima.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Bik

Posao: Miran dan je bar što tiče većine tipičnih Bikova. Moguć je manji nesporazum sa najbližim saradnicima.

Ljubav: Ova nedelja trebalo bi da bude jedan od pozitivnijih dana za sve vaše iskrene namere i konkretne poteze koje želite da povučete ka voljenoj osobi, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Ovaj dan Blizancima donosi dosta obaveza vezanih za kuću, porodicu ili pak pomoć nekom od bližnjih.

Ljubav: Vaše želje i očekivanja u sferi ljubavnih odnosa su dostižne, samo je potrebno da se pozabavite detaljima priče.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Rak

Posao: Nije loš dan za osobe rođene u astrološkom znaku Raka da sve planirane obaveze završe na vreme, ali i da deo slobodnog vremena posvete rekreativnim aktivnostima.

Ljubav: Ove nedelje nije realno očekivati bitnije promene u vašem ljubavnom životu u odnosu na prethodni dan. Možda vas prijatno iznenadi draga osoba nekim kraćim izletom, putovanjem.

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja na polju zdravlja.

Lav

Posao: Ukoliko ste uspešno završili dogovore, praktično ste već spremni za novu radnu sedmicu. Ipak, ne žurite i ne istrčavajte se sa idejama za nove projekte.

Ljubav: Sasvim solidan dan nalazi se pred vama u sferi ljubavi, pre svega, da ostvarite primarni kontakt za neku novu, u najavi, pozitivnu intimnu priču.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Devica

Posao: Dosta toga su predstavnici znaka Device uradile tokom vikenda i pripremile za novu radnu sedmicu. Međutim, valjalo bi da neke sitnice još jednom proverite.

Ljubav: Najveći deo pažnje tokom ovog dana logično bi bilo da usmerite ka dragoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vaga

Posao: Drugi dan vikenda može biti vrlo pozitivan kada su poslovne aktivnosti tipičnih Vaga u pitanju, pod uslovom da ne radite sve sami i isključivo na svoju ruku. Potreban vam je prijateljski savet.

Ljubav: Astrološki aspekti ne donose u najavi ekstra loše okolnosti za dešavanja u sferi ljubavi, mada bi bilo dobro da predupredite prazne priče bez realnih argumenata.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Škorpija

Posao: Iako ste možda planirali da još nešto danas dodatno uradite, dobro razmislite i ne opterećujte se previše. Biće prilika u narednom periodu.

Ljubav: Nema naznaka za veće probleme, ali ima za krupnije promene nabolje što se ljubavne sfere tiče.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Dobar dan čeka većinu osoba rođenih u znaku Strelca, ukoliko su planirali da najveći deo vremena posvete aktivnom odmoru i slobodnim aktivnostima. Uživajte.

Ljubav: Danas nije povoljna astrološka klima da bilo šta forsirate u sferi ljubavi. Potrudite se da budete uviđavniji kada su osećanja druge strane u pitanju.

Zdravlje: Nema značajnijih upozorenja i razloga za veću brigu.

Jarac

Posao: Drugi dan vikenda donosi tipičnim Jarčevima dobru osnovu za razne vrste aktivnosti, a posebno bi mogli da budu uspešni baveći se obavezama u privatnoj režiji.

Ljubav: Solidan dan vas očekuje ukoliko ste planirali neki kraći put za dvoje ili da najveći deo vremena provedete u zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Manje probleme mogu vam zadavati noge, kolena ili stopala.

Vodolija

Posao: Planirani odmor većina osoba rođenih u znaku Vodolije vrlo verovatno neće uspeti da sprovede zbog neočekivanih poziva za završetak nekih obaveza iz prošlosti, vezanih pre svega za papirologiju i formalnosti.

Ljubav: Vaša energija i raspoloženje neće biti na visokom nivou tokom ovog dana, ali makar ne odbijajte razumevanje i pažnju koju vam poklanja draga osoba.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Ribe

Posao: Još jedan dobar dan nalazi se pred najtipičnijim predstavnicima znaka Riba, ako su prvenstveno svoje aktivnosti usmerili ka sređivanju nezavršenih obaveza odranije.

Ljubav: Ukoliko ste dovoljno hrabri i odvažni za bar jedan direktan potez u sferi ljubavi, nećete se pokajati.

Zdravlje: Nema razloga za veću brigu što se zddravlja tiče. Uzimajte više vitamina.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Levoruki ljudi