Dnevni horoskop za 30. 4: Raku dan ulepšava novo poznanstvo

dnevni horoskop
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 30. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Dosta fizičke energije Ovnovima tokom ovog dana mogu da oduzmu aktivnosti vezane pre svega za nezavršene poslovne zadatke, i papirologiju.

Ljubav: Od raspoloženja druge strane, najviše zavisi hoćete li ovaj dan provesti u nekoj zajedničkoj rekreativnoj aktivnosti, ili pak kućnoj režiji.

Zdravlje: Vodite račna o ishrani, budite umereni.

Bik

Posao: Evo jednog dana koji bi tipični Bikovi trebalo da provedu u opuštenoj atmosferi, i prikupljanju energije za buduće poslovne obaveze.

Ljubav: Opuštena atmosfera daje vam dobru osnovu da pokrenete i uspešno odradite bar jedan konkretan potez u sferi ljubavi.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Sačekajte još malo sa pokretanjem ideja za krupne poslovne promene, ali svakako radite na pripremi terena i završetku započetih poslova.

Ljubav: Bilo bi lepo da izgladite manje nesporazume sa voljenom osobom, pokazavši više razumevanja i pažnje.

Zdravlje: Fizički umor.

Rak

Posao: Prilično opušten dan je pred Rakovima. Mogli biste da ga posvetite nekom omiljenom hobiju, ili rekreaciji, prijala bi vam fizička aktivnost.

Ljubav: Dan bi moglo da vam ulepša moguće novo zanimljivo poznanstvo. Budite otvoreni za komunikaciju, može biti vrlo zanimljiva.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Ovo je povoljan dan za Lavove koji su planirali da malo predahnu i uživaju nekoj rekreativnoj aktivnosti, izletu sa prijateljima.

Ljubav: Prijatno iznenađenje u sferi ljubavi, za očekivati je da vam danas priredi draga osoba. Potrudite se da uzvratite na makar sličan način.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Posvetite se danas razjašnjavaju nekih detalja svojih profesionalnih planova, ali ostavite izvesno vreme i za odmor.

Ljubav: Pozitivno ljubavno raspoloženje trebalo bi da iskoristite i organizujete neki zajednički izlazak, provod sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Vaga

Posao: Nekoliko pozitivnih kontakata i dogovora po pitanju realizacije nekih budućih planova mogu da očekuju Vage tokom ovog dana.

Ljubav: Dan je povoljan da uživate u opuštenoj atmosferi i finoj komunikaciji sa dragom osobom.

Zdravlje: Osetljivost bubrega, urinarnog trakta.

Škorpija

Posao: Svi su izgledi da i danas većina Škorpija bude aktivna, ali i dovoljno vremena posveti sebi i svojim potrebama.

Ljubav: Moguće da dobijete poziv od stare simpatije, koju nećete tako lako moći da odbijete.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Pokušajte danas da se maksimalno odmorite, po mogćstvu provedete malo više vremena na otvorenom,a razmišljanja vezana za posao stavite u drugi plan.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi direktna izjava ljubavi osobe koja vas duži period simpatiše.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Jarac

Posao: Ništa konkretno što se tiče poslovnih aktivnosti, ali je odličan dan za bavljenje nekom fizičkom aktivnošću, ili po mogućstvu odlazak na izlet.

Ljubav: Povoljna je prilika za bar jedno novo poznanstvo i finu komunikaciju na vašem ljubavnom putu.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Najtipičniji predstavnici Vodolija danas bi mogli biti u najboljem raspoloženju za ozbiljnije poslovne dogovore. .

Ljubav: Potencijalna iznenađenja u vidu novih i interesantnih poznanstava može te očekivati danas. Ukoliko vam je do flerta i koketiranja samo napred.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Ribe

Posao: Nametnute obaveze tokom ovog dana mogu vas prilično opteretiti. Fokusirajte se da sve koliko je moguće korektno uradite.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete ljubomorne komentare druge strane, budite strpljivi.

Zdravlje: Pad energije.

BONUS VIDEO: Stvari koje često gubimo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram