Dnevni horoskop za 3. 5: Bik da se spremi za haos na poslu

dnevni horoskop
Foto: 20th Century Fox Licensing/Merch / Everett / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 3. maj 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Pritisak od nadređenih i nerazumevanje sa saradnicima mogli biste da očekujete tokom ovog radnog dana. Budite strpljivi, sve će se rešiti.

Ljubav: Dobru komunikaciju u sferi ljubavi mogli biste da iskoristite da napravite konkretan plan za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Stres, napetost.

Bik

Posao: Mogli biste biti zatrpani velikom količinom dešavanja na poslu, kontaktima, a i organizacija će biti dosta haotična jer će se promene dešavati u trenutku.

Ljubav: Nekoliko vrlo lepih situacija čekaju vas danas na ljubavnom planu. Bitno je da se fokusirate i odredite prioritete, rezultat ne bi smeo da izostane.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Blizanci

Posao: Možda ćete morati navrat nanos da završavate neke poslovne obaveze, ne nervirajte se nego se samo bolje organizujte.

Ljubav: Ukoliko budete umešali inat i tvrdoglavost u celu ljubavnu priču, teško ćete doći do kompromisa i stabilnosti.

Zdravlje: Pad energije, piše Astroputnik.

Rak

Posao: S jedne strane trpite neku formu pritiska na sebe, a sa druge –nikako ne uspevate da se pokrenete na pravi način, onako kako inače funkcionišete.

Ljubav: Spremniji ste da pređete preko nekih nesavršenosti u svom odnosu i poradite na obnovi povezanosti i ljubavi. Samo napred, sledi vam dosta lep period.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Naziru se promene na vašem poslovnom planu, i to u pozitivnom smeru, samo treba da budete strpljivi i ne odustajete ma koliko u nekim trenucima izgledalo sve teško.

Ljubav: Astrološki aspekti u sferi ljubavi danas vam nisu naročito naklonjeni, ukoliko nameravate da isterujete pravdu, i dokazujete ispravnost svojih postupaka.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Devica

Posao: Određeni poslovi će morati da se rade sporije, ali to ne zavisi od vas samih već od gomile faktora koji na to utiču. Budite strpljivi, proći će i to.

Ljubav: Iako se trudite da ostavite prošlost iza sebe u potpunosti, ali to za sada ide loše pogotovo što nema ničeg novog što bi vam na pravi način skrenulo pažnju i zainteresovalo vas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Komplikovanu situaciju u sferi posla, a naročito tenzije među saradnicima Vage danas najbolje mogu rešiti strpljenjem i čuvenim diplomatskim pokušajima smirivanja strasti.

Ljubav: Prilično buran dan možete očekivati u sferi ljubavi. Malo zbog vaših neispunjenih velikih nadanja, a nešto više zbog kontradiktornih informacija u vezi drage osobe.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Škorpija

Posao: Ovaj utorak ne bi trebalo da se bitno razlikuje od prethodnog ranog dana, dosta obaveza, kako zaostalih tako i novih, a vremena malo. Uz dobru organizaciju ne bi trebalo da bude većih problema.

Ljubav: Podrška koju imate od druge strane mnogo vam znači, ali danas se od vas očekuje da uzvratite na približan način.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Strelac

Posao: I dalje se može provlačiti makar neka forma zastoja ili nesporazuma, na vama je samo da ne brzate i da rešavate jedno po jedno.

Ljubav: Od vašeg raspoloženja zavisi da li ćete kraj dana dočekati zadovoljni ili pak distancirani prema drugoj strani.

Zdravlje: Mogući problem sa probavnim traktom.

Jarac

Posao: Iako biste mogli da se osećate kao da ste na različitim talasnim dužinama sa saradnicima, ne odustajte od svojih profesionalnih ciljeva i polako gurajte napred.

Ljubav: Dosta toga što ste izbegavali da rešite ili prihvatite sada vas sustiže i zahteva ozbiljniji pristup. Šta je tu je, stravite ljubav i zajedničke interese u prvi plan.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

Vodolija

Posao: Moguće su zbunjujuće i konfuzne situacije, pogrešno protumačene informacije, komplikovanje dogovora. Savet je da ne reagujete na brzinu i impulsivno, bolje je da pustite da se sve samo od sebe slegne i raščisti.

Ljubav: Opuštenije ponašanje doneće vam sigurno manje razloga za brigu na ljubavnom planu.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda.

Ribe

Posao: Pojedini saradnici i nadređeni bi se mogli protiviti nekim vašim potezima, ali vi ćete tvrdoglavo istrajavati i terati po svom, što možda i neće biti toliko loše.

Ljubav: Nešto veću težinu imaju nesporazumi koji se mogu pojaviti u komunikaciji sa voljenom osobom. Ne brzajte sa zaključcima, radite na kompromisnim rešenjima.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram