Dnevni horoskop za 3. 3: Lava obuzima vrtlog strasti

dnevni horoskop
Foto: Oleksii Hrecheniuk / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 3. mart 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Još jedan vrlo dobar i aktivan dan je pred tipičnim Ovnovima da punim gasom krenu ka zacrtanim ciljevima. Imajte dovoljno razumevanja za one malo sporije.

Ljubav: Imate finu priliku da dragoj osobi poklonite posebnu pažnju i razumevanje i na taj način izgladite neke nesuglasice iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Sasvim solidan dan je pred Bikovima da u dobrom raspoloženju i uz podršku i adekvatno razumevanje bliskih saradnika sve zacrtane obaveze na vreme realizuju.

Ljubav: Solidne su šanse da očekujete bar jedno prijatno iznenađenje od osobe koju ste nedavno upoznali. Budite opušteniji.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Potražite saradnju i pomoć proverene osobe iz najbližeg poslovnog okruženja, možda će vam danas biti potrebna.

Ljubav: Ukoliko ste raspoloženi za flert i koketiranje, evo dana da se opustite i uživate. Prilika će biti više.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Rak

Posao: Proverite sve detalje pre nego što se upustite u nove projekte. Tako ćete poštedeti sebe komplikacija kada je realizacija u pitanju.

Ljubav: Lep je dan za druženje u krugu prijatelja. Iskoristite ga da se opustite i ispričate, prijaće vam.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Lav

Posao: Pokušajte da završite sve zaostale obaveze na vreme kako vam nadređeni ne bi prigovarali. Smanjite napetost.

Ljubav: Moguće je da vas obuzmu trenuci strasti, ali za neku ozbiljniju priču sa dužim vremenskim rokom trajanja sačekajte povoljniji period.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Devica

Posao: Ne zalećite se sa prihvatanjem novih obaveza. Prethodno proverite da li ste sve prethodne arhivirali.

Ljubav: Prioritet većini Devica tokom ovog dana trebalo bi da bude posvećenost aktuelnom stanju svog privatnog života i održavanju već postojećih partnerskih odnosa.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Vaga

Posao: Iskoristite malo svoje diplomatske veštine u komunikaciji sa nadređenima u pitanju kako biste izbegli veće nesporazume.

Ljubav: Ljubavna sfera mogla bi vam danas biti u totalno drugom planu, prvenstveno zbog opterećenosti poslovnim obavezama.

Zdravlje: Osetljivost donjeg dela leđa, kukova i dalje vam može zadavati izvesne probleme.

Škorpija

Posao: Dosta komunikacije i novih kontakata je pred Škorpijama. Neka vrata vam se mogu otvoriti kada su novi dogovori i poslovne saradnje u pitanju. Samo napred.

Ljubav: Moguć e susret sa novom simpatijom prema kojoj gajite izvesne emocije. Nemojte se ustručavati da otvoreno saopštite svoje namere.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Strelac

Posao: Pred Strelcima je još jedan vrlo povoljan dan da se svojim maksimalnim angažovanjem izdignu iznad proseka na profesionalnom planu. Samo napred.

Ljubav: Dosta toga će zavisiti od želja i raspoloženja druge strane, a vi dajte svoj doprinos i nekim finim gestom obradujte osobu do koje vam je stalo.

Zdravlje: Moguća osetljivost kukova i zglobova.

Jarac

Posao: Ne budite kruti u svojim stavovima i ne inatite se pred nadređenima ma koliko vi bili u pravu. Ne mora uvek da bude vaša poslednja.

Ljubav: Nemojte žuriti i donositi ishitrene odluke u sferi ljubavi. Pažljivo sagledajte aktuelnu situaciju. Ne bi trebalo da imate razloga za veće nezadovoljstvo.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vodolija

Posao: Motivišite se dodatno i spremno se suočite sa profesionalnim izazovima. Imaćete realne šanse da sve prepreke uspešno savladate i privedete kraju sve zacrtane ciljeve.

Ljubav: Astrološki aspekti najavljuju više zanimljivih susreta i prilika za uspostavljanje kontakata sa potpuno novim osobama na ljubavnom polju. Uživajte u prijatnom društvu, za početak.

Zdravlje: Osim fizičkog umora, nema značajnijih upozorenja po pitanju zdravlja.

Ribe

Posao: Jedan od uspešnijih dana mogao bi biti pred Ribama da bez većih prepreka završe zacrtane obaveze.

Ljubav: Uživajte u novim poznanstvima, družite se, izlazite i budite nasmejani i pozitivni.

Zdravlje: Odlično.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram