Dnevni horoskop za 3.2: Vaga dobija neočekivani poziv

Foto: Credit line: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 3. februar 2023.

Ovan

Posao: Punom parom će i ovog petka većina Ovnova krenuti, a pojedini mogu da očekuju i novu poslovnu ponudu, iznenada.

Ljubav: Vaša pozitivna energija i šarm nagoveštavaju i nova upoznavanja, pa je vrlo verovatno da danas zablistate u punom sjaju i možda osvojite nečije srce.

Zdravlje: Pripazite se fizičkih povreda ukoliko se bavite sportom.

Bik

Posao: Kraj radne nedelje Bikovima donosi i mogućnost sklapanja novog dogovora i pokretanja novog posla, ili bar najave u vezi toga.

Ljubav: Komunikacija između vas i voljene osobe nije na visini. Umesto da zatežete odnose i ne popuštate, potrudite se da se aktivirate i razgovarate otvoreno i iskreno o svemu.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Blizanci

Posao: Blizanci će ovog petka da se rastrče na sve strane i završe sve velikom brzinom. Ipak, neke razgovore ćete možda morati da odložite za drugi dan.

Ljubav: Danas nisu isključena prijatna iznenađenja na ljubavnom planu, neke ljubavne varnice mogu sevnuti potpuno neočekivano i od onih od kojih se najmanje nadate.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Sasvim solidna završnica radne sedmice je pred Rakovima, da bez većih tenzija i pritisaka završe i najzahtevnije obaveze.

Ljubav: Neke bitne odluke očekuju vas na ljubavnom planu. Ne brzajte već dobro prethodno promislite.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Vrlo dinamičan ali i uspešan dan je pred većinom Lavova, gde biste mogli da očekujete neke pozitivne poslovne odgovore i učvrstite svoje poslovne pozicije.

Ljubav: Nije isključeno da ovaj dan napravite kratku pauzu kada su ljubavna dešavanje u pitanju, jer će vam fokus biti na drugim sferama.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Ono što može biti malo problematično, svodi se uglavnom na vaše nestrpljenje da se što pre ratosiljate obaveza i odete kući, a nekima će baš u poslednjem trenutku iskrsnuti nešto neodložno.

Ljubav: Od vas zavisi da li ćete prihvatiti poziv za susret od osobe koja je zainteresovana za bliže upoznavanje.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vaga

Posao: Još jedan uobičajeno uspešan radni dan, očekuje većinu osoba rođenih u znaku Vage. Očekuje vas pozitivna poslovna atmosfera.

Ljubav: Ovaj petak može vam doneti dosta toga pozitivnog, ukoliko se odazovete na poziv nove simpatije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Moguće je da ćete imati poteškoća u komunikaciji sa nekim saradnicima, ali sve se da rešiti ukoliko pokažete dovoljno strpljenja.

Ljubav: Nije povoljan trenutak da vodite ozbiljne razgovore i namećete svoje stavove. Potreban vam je opušteniji pristup.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Strelac

Posao: Napor i trud iz prethodnih nekoliko dana Strelčevima bi trebao da se višestruko isplati. Danas vam mogu pristići i neke ponude sa saradnju iz inostranstva.

Ljubav: Draga osoba očekuje više pažnje i razumevanja sa vaše strane. Nemojte misliti samo na sebe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Odličan dan je pred Jarčevima, da uspešno okončaju jedan dosta zahtevan period i pokrenu inicijativu za buduće poslovne poduhvate.

Ljubav: Očekuje vas dosta tema za razgovor, još samo da se usaglasite sa obavezama i da se konačno posvetite sa više pažnje jedno drugom.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Uspešna završnica radne nedelje je pred Vodolijama, jer vas očekuje bar jedan dobar poslovni dogovor koji dosta obećava.

Ljubav: Potrebno vam je više razumevanja i pažnje, a da li ćete je i dobiti danas od vas najviše zavisi. Budite malo maštovitiji.

Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi.

Ribe

Posao: Ribe će danas biti na meti kritika od strane nadređenih zbog nekih nedefinisanih poslova ili dogovora do kraja. Pokušajte da što bolje predstavite situaciju.

Ljubav: Budite u pripravnosti da blagovremeno odreagujete na ljubavne signale koji vam mogu pristizati iz poslovnog okruženja.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija, prenosi astroputnik.com.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram