Stiže pun snežni Mesec, ovi horoskopski znaci proći će kao bosi po trnju

Pun Mesec
Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Šta donosi pun Mesec u Lavu svakom horoskopskom znaku?

Pun Mesec u znaku Lava očekuje nas petog februara, a prema astrolozima snažno će uticati na Vodolije, Bikove, Lavove i Škorpije. Sa dolaskom punog Meseca otvara nam se pregršt novih mogućnosti, koje treba da iskoristimo na najbolji mogući način.

Pun Mesec nosi vibraciju usredsređenu na srce koja može da uliva poverenje i pomaže nam da idemo napred. Lav se često povezuje sa kraljevskom osobom, glamurom i scenom. Lav nam uliva energiju koja nas ohrabruje i dopušta da koračamo kroz život sa samopouzdanjem.

Iako postoji dublja i značajnija strana energije Lava, pod ovim punim Mesecom, važno je da ne pređete samo preko površinskih kvaliteta ovog vatrenog znaka. Svi možemo uzeti deo ove svetlucave energije. Zato pod punim Mesecom posvetite se stvarima koje volite, radite ono što želite, nešto zbog čega se osećate posebno, a deluje pozitivno na vaš život. Uživajte u tome.

Evo kako će pun Mesec uticati na svaki horoskopski znak:

Ovan

Iako se Ovnovi mogu umoriti, počeće da zaziru od svojih uobičajenih obaveza. Na prvom mestu su im jednostavne ljudske radosti poput porodice, hobija i prijatelja, kojima će se posvetiti najviše u ovom periodu.

Bik

Bik će biti zaokupljen time kako se razvijaju odnosi sa kolegama. U njihovom je interesu da reše sve zvanične sukobe, inače posao neće napredovati.

Blizanci

Blizance će pratiti dobra energija i kod kuće i na poslu. U ličnom životu vlada harmonija, formira se novo razumevanje porodičnih vrednosti.

Rak

Rakovi će steći samopouzdanje i ukus za život. Ako žele, mogu sve ono o čemu su se ranije plašili i da pomisle.

Lav

Lavovi će se osećati toliko neodoljivim i poželjnim da će bezobzirno flertovati na svakom koraku. Uživaće u danima oko punog Meseca, a njihova pozitivna energija puniće prostorije gde god da se pojave.

Devica

Device će želeti da očiste život od svih negativnih stvari. Nakon što su započeli generalno čišćenje, pokušaće da privuku sve članove porodice na okopu kako bi proslavili novi početak. Na februarski pun Mesec, najbolje je ne raspravljati se sa njima.

Vaga

Vagu zanima sve što je u vezi sa umetnošću. Žudnja za estetskim zadovoljstvima raste, a Vage više nego ikada žele da budu okružene lepim stvarima. Ovo je dobro vreme za kupovinu garderobe ili nakita.

Škorpija

Škorpije će biti odlučne u svojim namerama, očekuje ih uspeh u karijeri, ljubavne pobede i ništa manje. Iako će morati da prevaziđu svoje strahove put do sreće je trnovit.

Strelac

Strelac se neće obeshrabriti, nije u njihovim pravilima da dugo budu tužni. Čak iako ima mnogo problema za rešavanje, ima vremena i za zabavu. Istovremeno, prioritet se pomera ka porodici umesto ka zabavama, što će njihovim ukućanima posebno prijati.

Jarac

Jarčevi će osetiti snagu da krenu u ambiciozne projekte. Međutim ne treba žuriti sa inicijativom, treba se pravilno pripremiti za buduća dostignuća.

Vodolija

Vodolije su pune kreativnih ideja, energije i spremne su za nove izazove. Izvor inspiracije im je porodica, a svi napori su uloženi u očuvanje doma.

Ribe

Za Ribe dolazi period relativnog odmora, fokusiraće se na rešavanje svakodnevnih problema. Monotona aktivnost je najbolji lek za nepotrebne misli.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram