Koji horoskopski znak u februaru čeka ljubavni brodolom, a ko će se zaljubiti

polna bolest
Foto: Jens Lucking / Carte Blanche / Profimedia

Ko raskida, a ko pronalazi novu ljubav?

Ovan

Očekuju vas mnoge zanimljive situacije na ljubavnom polju tokom čitavog februara. Upoznaćete mnogo novih osoba među kojima može biti i ona prava za vas. Ukoliko ste već u vezi, onda budite oprezni jer će partner pogrešno tumačiti određene vaše poteze.

Bik

Idealno je vreme da nađete srodnu dušu i počnete nešto ozbiljno s zemljanim horoskopskim znacima. Poslednje nedelje februara možete upoznati nekoga ko će ozbiljno uticati na vas. Za one koji su u vezi, horoskop pokazuje da će sve biti monotono, ali nema razloga da se nervirate zbog toga, jer će se stvari jednostavno srediti same od sebe.

Blizanci

Mesečni horoskop pokazuje mnogo zanimljivih promena, ali ovo neće biti najidealniji mesec za traženje partnera. Najbolje bi bilo da svoju energiju ulažete u nove doživljaje, zabavu i prijatelje. Ukoliko ste u vezi, onda će ovaj mesec biti idealan za proširenje porodice. Pred vama su srećni  i harmonični dani.

Rak

Nemojte dozvoliti da vas zbune ljudi iz prošlosti – pojaviće se jedan stari poznanik čije namere nisu čiste. Vrlo lako će vas prošlost navesti na konfuzne zaključke. Ukoliko ste u vezi, treba da obratite pažnju na partnerovo ponašanje. Vaš partner se vrlo lako može uvrediti čak i zbog najmanje sitnice.

Lav

Ukoliko tražite pravu osobu, fokusirajte se na ljude iz poslovnog okruženja. Astrologija ukazuje da ljubav može sa svih strana da dođe do vas ovog meseca. Ako ste u vezi, pred vama je srećna period, a samo porodični problemi mogu poremeti harmonične odnose.

Devica

Koliko god da tragate za novom ljubavnom šansom, ona se neće sama od sebe pojaviti u vašem životu. Ovog meseca treba više da izlazite i da se družite sa ljudima jer upravo u jednom većem društvu pronaći ćete novu ljubav. Ukoliko ste u vezi, ostavite mesta i za emocije. Sada nemojte razmišljati racionalno, najbolje je ako otkrijete u sebi ponovo strast.

Vaga

Previše energija ste uložili u suvišne ljubavne sastanke. Tokom februara treba da se fokusirate samo na sebe. Ukoliko ste u vezi, sada treba da razgovarate o bitnim pitanjima. Ljubavni horoskop pokazuje da treba više da izlazite s partnerom i zajedno da se opuštate. Donošenje bitnih odluka sada može stvoriti napetost između vas i partnera.

Škorpija

Nemojte preterivati s upoznavanjem novih osoba, već se umesto broja fokusirajte na kvalitet. Za vas je vrlo bitna strastvenost partnera, ali pripazite jer to može uticati na donošenje pogrešnih odluka. Prema ljubavnom horoskopu, sada ćete opet shvatiti da ništa nije uklesano u kamen u partnerskim odnosima. Čak i onda ako ste već godinama u vezi, ovog meseca ćete moći jedno drugo iznenaditi.

Strelac

Očekuje vas zanimljiv mesec. Imate šansi za veliku ljubav, ali ona će vam brzo doći i brzo proći. Ukoliko ste u vezi, zbog svih problema ne smete dopustiti da se pokvari kvaliteta vašeg odnosa. Ako ipak primetili neke promene, budite strpljivi, početkom marta stvari će doći na svoje.

Jarac

Imate osećaj da vam ništa ne uspeva ili ne možete pronaći pravu osobu za sebe. Ipak, ne smete odustati jer je cilj vrlo blizu. Venera vam daje blagoslov krajem ovog meseca. Ukoliko ste u vezi, poradite na njoj. Ljubav se smanjuje tokom godina, a mala iznenađenja vam mogu poboljšati odnos.

Vodolija

Ubrzane odluke mogu vas vrlo lako uvesti u zamku. Ne bojte se novih stvari, ali ih dobro analizirajte pre nego što uđete dublje u odnose. U postojećoj vezi budite oprezni šta govorite ispred partnerovih roditelja jer u protivnom vrlo lako mogu postati vaši neprijatelji.

Ribe

Horoskop pokazuje vrlo čudan mesec za Ribe. Neočekivani sled događaja doneće vam novog partnera u život. Ukoliko ste u vezi, budite pažljiviji jer sada nećete imati dovoljno vremena jedno za drugo. Vaše staloženo ponašanje će vam pomoći u tome da izbegnete suvišne svađe, prenosi 24astro.tv.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram