Dnevni horoskop za 3. 2: Lavu veza zapada u ozbiljnu krizu

dnevni horoskop
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 3. februar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Karijera: Danas ćete dobiti važnu vest od bliskog saradnika. Ostanite dosledni u svojim namerama i nemojte zloupotrebiti poverenje poslodavca.

Ljubav: Delujete odsutno i nezainteresovano, a partner vam zamera na tome. Pokažite malo inicijative i optimizma, ne dozvolite da partneru bude dosadno sa vama.

Zdravlje: Osećate se dobro.

BIK

Karijera: Poslovni dan danas će proći dobro, baš kao što ste i očekivali. Bićete ponosni na lični doprinos i zalaganje. Trudite se da poštujete rokove.

Ljubav: Zadovoljni ste i delujete neodoljivo na svoje okruženje, ali morate konačno doneti odluku čiju ponudu prihvatate.

Zdravlje: Neispavani ste.

BLIZANCI

Karijera: Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike ili na vaše nadređene. Danas bi to moglo da vam krene za rukom.

Ljubav: Vaš partner se oseća zapostavljeno, pa predložite mu zajednički izlazak i razgovor. Prijaće vam.

Zdravlje: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

RAK

Karijera: Nesporazumi koji postoje u odnosu sa poslovnim saradnicima danas će biti uspešno rešeni. Posebnu podršku imate od starijeg kolege.

Ljubav: Svoje misli i osećanja usmerite ka voljenoj osobi i očekujte divno veče. Bićete ispunjeni divnim osećanjima. i provešćete romantičan dan.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

LAV

Karijera: Imate utisak da trpite loše uticaje i ne želite da prihvatite različita pravila koja vas ograničavaju. Vreme je za promenu na poslovnom planu.

Ljubav: Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte partneru prebacivati odgovornost, već je podelite sa njim.

Zdravlje: Osećate ste dobro.

DEVICA

Karijera: Nemojte dozvoliti da vas određeni komentari danas izbace iz ravnoteze. Pokušajte da se kontrolišete jer neko vas namerno provocira. Proći će i to.

Ljubav: Ako ste slobodni, očekujte da vam neko uputi ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli i oseća. Nećete odoleti.

Zdravlje: Puni ste energije, pišu na sajtu Astrofon21.rs.

VAGA

Karijera: Pred kraj dana imaćete razgovor sa poslodavcem. Prihvatite ponudu i shvatite je kao priliku za napredovanje, aspekti su dobri.

Ljubav: Pozovite osobu koja vam već neko vreme privlači pažnju. Nemojte čekati posebnu priliku ili povod, osedećete čekajući je.

Zdravlje: Nervozni ste, potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA

Karijera: Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika. Rasprava sa kolegom će danas biti neizbežna. Čuvajte se ljudi za koje znate da su bez obraza, da bi sve uradili da ispune svoje ciljeve.

Ljubav: Ovo je pravi trenutak da priđete osobi koja vam se dopada. Neće odoleti vašem šarmu i duhovitosti, danas zračite više nego ikada.

Zdravlje: Osećate se dobro.

STRELAC

Karijera: Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da one budu prihvaćene. Budite uporni.

Ljubav: Osećate se dobro i zadovoljni ste postojećom vezom. Partnerovu podršku bi trebalo da malo više cenite. Odličan je dan da malo iznenadite partnera.

Zdravlje: Mogući problemi sa zubima.

JARAC

Karijera: Dobićete priliku da ispravite grešku od prošle nedelje. Nemojte oklevati, već sada dajte sve od sebe i pokažite se u pravom svetlu.

Ljubav: Ako ste u prošlosti doneli neku pogrešnu odluku, moguće je da se danas pokajete. Pozovite voljenu osobu i pokušajte da ispravite grešku.

Zdravlje: Više odmarajte.

VODOLIJA

Karijera: Osoba u znaku Raka će vam predložiti poslovnu saradnju. Pristanite na uslove i iskoristite priliku koju toliko čekate.

Ljubav: Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe i očekuje vas lep dan.

Zdravlje: Osećate se odlično.

RIBE

Karijera: Niste u najboljem raspoloženju i obaveze ćete odložiti za naredni dan. Pokušajte da se koncentrišete i pazite da ne napravite grešku.

Ljubav: Ako ste slobodni, poklonite pažnju osobi u znaku Lava i pokazite joj konačno šta osećate. Nemate šta da čekate, samo gubite vreme.

Zdravlje: Pripazite na ishranu.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram