Dnevni horoskop za 3. 12: Device gube tlo pod nogama

dnevni horoskop
Foto: PHOTOINKE / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 3. decembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Poslednji dan radne sedmice može biti jedan od napornijih za tipične Ovnova. Uz dosta posla, možete očekivati i par saplitanja od nekog saradnika koji vam nije naklonjen.

Ljubav: Iako nema većih prepreka, ipak postoji doza nezadovoljstva, pre svega, zbog ponašanja drage osobe.

Zdravlje: Budite oprezni sa oštrim predmetima.

Bik

Posao: Ovaj petak neće biti baš naklonjen tipičnim predstavnicima Bikova ukoliko nameravaju da tvrdoglavo insistiraju na svojim principima.

Ljubav: Na drugoj strani realno je očekivati da draga osoba bude veoma stroga prema vama, bez obzira na to da li ste to svojim ponašanjem zaslužili ili ne.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Blizanci

Posao: Ovog petka biste mogli da očekujete dosta posla, ali i par nesporazuma u komunikaciji sa nadređenima. Pokušajte kako god je moguće da izbegnete oštrije verbalne rasprave.

Ljubav: Što zbog poslovne prezauzetosti, što zbog osećaja iscrpljenosti, tek ovaj dan vam nije povoljan za ljubavne akcije.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Rak

Posao: Pomalo usporene reakcije i nedostatak fokusa upozoravaju Rakove da tokom ovog dana više puta provere pre nego što donesu važne poslovne odluke.

Ljubav: Slobodni Rakovi bi mogli da očekuju vrlo intrigantno poznanstvo preko posla ili prijatelja.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Lav

Posao: Evo jednog dana u kome većina Lavova treba da najpre preispita i makar za nijansu smanji lična očekivanja na profesionalnom planu. Moguće je i da do vas ne stižu prave informacije, stoga budite dodatno oprezni.

Ljubav: Dobar je dan za sve vrste avantura, provoda i neobaveznih aktivnosti, posebno ukoliko ste slobodni. Onim zauzetim predstavnicima prijaće više kućna atmosfera.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Devica

Posao: Poslednjeg radnog dana u sedmici Device mogu očekivati ne baš sjajne rezultate na poslovnom planu, ali i podsećanje na zaostale nezavršene zadatke.

Ljubav: Još ako vam se izjalovi precizno pripremljen ljubavni plan, biće onda objektivnih razloga da burno reagujete i možda pokvarite sve.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Vaga

Posao: Ukoliko poradite na malo boljoj organizaciji, sasvim je izvesno da ćete sve uspeti da završite na vreme uz, doduše, malo više potrošene energije.

Ljubav: Slobodne Vage imaju potrebu da se više druže, izlaze, što će im doneti bolje raspoloženje i bolju komunikaciju. Petak je.

Zdravlje: Osetljivost grla, pišu na sajtu Astroputnik.

Škorpija

Posao: Poslednji radni dan ove sedmice mogao bi da bude najteži za tipične Škorpije. Energija nije sporna, ali zbog slabije koncentracije imaćete utisak da nema kraja ovom danu.

Ljubav: Neki detalji verovatno malo slabije funkcionišu i u sferi ljubavi, pa biste ovaj dan mogli da iskoristite da o svemu otvoreno porazgovarate. Odlaganjem nećete ništa postići.

Zdravlje: Mentalno ste preopterećeni.

Strelac

Posao: Na kraju radne sedmice Strelci bi mogli da očekuju da im neko od prijatelja ponudi nove poslovne mogućnosti i pokrene ih u pravom smeru.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan za druženje, izlazak s prijateljima i opustite se od napornog dana.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Jarac

Posao: Dosta toga nezavršenog je pred vama ovog petka, pa će vam biti neophodna pomoć proverenih saradnika.

Ljubav: Ako ste slobodni, više mogućnosti vam je otvoreno. Krenite hrabro napred u nova ljubavna osvajanja.

Zdravlje: Povedite računa o cirkulaciji.

Vodolija

Posao: Ovaj petak bi za tipične Vodolije mogao da bude i najava prekretnice u karijeri. Budite dosledni svojim principima i razloga za strah ne bi trebalo da bude.

Ljubav: Prijao bi vam izlazak, druženje sa prijateljima i opuštanje. Iskoristite ovaj petak za to.

Zdravlje: Čuvajte se respiratornih infekcija.

Ribe

Posao: Poslednjeg radnog dana u sedmici Ribe mogu očekivati solidne rezultate na poslovnom planu, ali i pokretanje neke nove inicijative.

Ljubav: Bez kapitalnih dešavanja i promena na vašem ljubavnom polju. To ne treba da znači i pasivu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život