Najbolji ljubavnici Zodijaka: Ko može satima, a ko danima

Seks
Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Astrolog Vukašin Stošić za Zadovoljna.rs otkriva ko su najbolji ljubavnici u horoskopu. Ukoliko želite da partner zadovolji sve vaše potrebe, da je uvek raspoložen za zabavu i užitak, da zna sve vaše skrivene želje u krevetu i bude uvek otvoren za eksperimentisanje i znatiželju, definitivno potražite osobu koja je rođena u jednom od ovih znakova.

Škorpija

Apsolutno zasluženo prvo mesto na listi. Škorpija je hodajući seksepil i magnet na koji se ljudi lepe, jer ima ono nešto. Ne moraju biti lepi koliko su atraktivni, senzualni, neodoljivi, vrlo zavodljivi i vešti u krevetu. U strasti su intenzivni, retko ko im može parirati i pratiti njihov tempo. Toliko su dominantni da retko ko može da ih isprati, pa se spremite psihički ukoliko želite da potpadnete pod čari ovog znaka. Oni su fatalni, ljubomorni, posesivni, nepredvidljivi, ludi i opsesivni kada su zaljubljeni. Spremni da vam naprave skandal od života ako ih izneverite. Čeka vas uzbuđenje, dinamika, aktivna i živa veza koja će zauvek ostati urezana u vase sečanja. To može biti najlepši san ili košmar. Kod Škorpija je sve crno ili belo. Sredina ne postoji. Majstori su manipulacije, pa će uvek kako u krevetu, tako i u životu biti kako oni žele. Spremite se da vam diriguju životom.

Bik

Erotičan, seksualan znak koji zna da napravi neodoljivu, hedonističku atmosferu i polako, ali sigurno krene da vas osvaja. Kod njega sve ide postepeno, počev od masaža i poljubaca po vratu. Međutim, kod njega sladonosni trenuci traju satima, po celu noć i dan. Ukoliko želite da sa nekim znakom uživate u krevetu danima, kao i radite apsolutno sve zajedno, izaberite nekoga ovog horoskopskog znaka. Kada se Bik zalepi za vas, teško da će se ikada odlepiti. Vrlo je postojan, ali i tvrdoglav. Ipak, njega uvek možete obrlatiti kroz užitak i telesna zadovoljstva. Oni poseduju ludačku, divlju seksualnu energiju. Iako se to ne vidi na prvi pogled, nezasiti su kao i Škorpije.

Blizanci

Radoznali, šarmantni, vrcavi, u stalnoj potrazi za eksperimentisanjem i novim inovativnim tehnikama kojima žele da začine ljubavni odnos. Oni su gospodari flerta, igre i zavođenja rečima gde može biti i vrlo prljavih reči. Njih stimuliše živa i aktivna priča, kao i mnogobrojni fetiši, pa se spremite na sulude ideje koje će vam upravo ovaj znak iznenada predložiti. Oni preziru dosadne i učmale veze. Ukoliko niste spremni da im pružite nešto više i slobodnije od obične veze koja se zasniva na navici, ne upuštajte se u priču sa njima. Prevariće vas ili ogovarati. a da neće ni trepnuti. To je zato što u njihovom životu više nemate značaja kao ljubavnik. Precrtani ste.

Ovan

Fizički atraktivni, zgodni, energični i vrlo dinamični. Oni će vas izludeti svojom energijom, seksepilom, oštrinom i drskošću. Sa njima užitak traje satima. Majstori su ljubavnih igrica, kontrole i nezasiti. Sa njima morate biti u najboljoj fizičkoj i psihičkoj kondiciji da biste mogli da funkcionišete. Nestrpljivi, svojeglavi, inadžije, ali i majstori ekspermentisanja. Nemojte da se začudite ukoliko od vas traže vođenje ljubavi u teretani, na javnom skupu, krovu zgrade. Njih vode uzbuđenje, adrenalin, ali za razliku od Strelčeva, oni su daleko intezivniji, posvećeniji i sa željom da budu ukroćeni. To nije nimalo naivna misija. Ko ima iskustva sa njima, zna o čemu je reč.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @astrovuk

***
Bonus video: Levoruki ljudi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram