Dnevni horoskop za 28. 10: Vagama strpljenje na testu

dnevni horoskop
Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 28. oktobar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Prosečan dan je pred većinom Ovnova što se posla tiče. Uglavnom bi trebalo da se fokusirate na nezavršene obaveze ukoliko ih ima i obratite pažnju na papirologiju, da vam neki detalj ne promakne.

Ljubav: U koliko razmišljate na temu nekih bitnih životnih odluka, vreme je da ih i pokrenete. Imate solidne aspekte da stvari na ljubavnom planu učinite još lepšim i boljim.

Zdravlje: Zdravo se hranite, jačajte svoj imunitet.

Bik

Posao: Uz solidnu organizaciju i stabilan priliv energije, većina Bikova bi trebalo da očekuje pozitivan ishod bar jednog poslovnog dogovora danas. I danas je moguće da negde službeno otputujete.

Ljubav: Budite otvoreni za sve vrste razgovora, nemojte ništa skrivati jedno od drugog. Tako će sve mnogo lakše i kvalitetnije funkcionisati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Konačno bi mogli da privedete danas kraju neke obaveze koje vam već izvesno vreme stoje iznad glave nezavršene i tako otpočnete jedan novi poslovni ciklus.

Ljubav: Ne štedite ni emocije ni energiju, provodite što više vremena i zajedničkih trenutaka sa voljenom osobom. Biće vam višestruko uzvraćeno.

Zdravlje: Prolazna napetost.

Rak

Posao: Iako se možete suočiti sa povremenim padovima energije tokom ovog dana, razloga za veće brige po pitanju realizacije osnovnih poslovnih zadataka ne bi trebalo da bude.

Ljubav: Dobar je period za sve vrste provoda, izlazaka, posebno za slobodne pripadnike. Budite opušteni i spremni za nova poznanstva.

Zdravlje: Pad energije.

Lav

Posao: Sav napor i trud koji ulažete na poslovnom planu trebalo bi da daju vidljive rezultate. Otvaraju vam se neke nove prilike, koje možete sada da polako pokrenete.

Ljubav: Budite otvorenog uma i srca tako da nemate sebi šta da prebacite. Razgovarajte više, trudite se da jedno drugom ugodite.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Devica

Posao: Bar jedan dobar savet ili pak pomoć od neke osobe sa kojom sarađujete mogli biste da očekujete tokom ovog četvrtka.

Ljubav: Povoljna je prilika za bar jedno novo poznanstvo i finu komunikaciju na vašem ljubavnom putu. Izlazite, družite se, budite spremni da adekvatno uzvratite, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Nervoza u saradničkim odnosima i u dogovorima mogla bi da bude prisutna tokom ovog dana, pa pokušajte da svojim diplomatskim veštinama i taktikom izbegnete ozbiljnije rasprave.

Ljubav: Opušteniji pristup i više takta potrebno je da pokažete i na polju partnerskih odnosa. Budite spremni za kompromisna rešenja.

Zdravlje: Osetljivost pluća.

Škorpija

Posao: Ono što ste isplanirali to ćete i završiti, bez obzira na to koliko vam to energije i truda oduzelo. Samo napred.

Ljubav: Iskoristite povoljne okolnosti za iskren razgovor. Potrebna vam je veća posvećenost i razumevanje drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Pokušajte da izbegnete potencijalno nerazumevanje sa osobama iz vašeg bliskog poslovnog okruženja. Dodatno se angažujte pri rešavanju papiroloških problema.

Ljubav: Bez naznaka značajnijih preokreta na vašem ljubavnom planu u odnosu na jučerašnji dan. Muče vas izvesne dileme u vezi sa osobom koja odnedavno privlači vašu pažnju.

Zdravlje: Hronični umor.

Jarac

Posao: Bitni dogovori ili eventualna obnova neke saradnje odranije mogla bi da vas danas očekuje. Dobro razmislite, dajte sebi dovoljno pre nego što odlučite.

Ljubav: Ukoliko nemate većih zamerki na trenutnu ljubavnu situaciju, trebalo bi da se opustite i prepustite talasu pozitivnih emocija.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vodolija

Posao: Dozirajte svoje poslovne aktivnosti i štedite energiju kako biste izbegli da kraj sedmice dočekate nezadovoljni postignutim rezultatima. Budite strpljivi iako vam to možda u ovom trenutku teže pada.

Ljubav: Pokušajte da ne prenosite poslovnu problematiku na ljubavne odnose. Samo ćete bespotrebno zategnuti situaciju.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe

Posao: Sasvim korektan dan na polju profesionalnih aktivnosti očekuje većinu Riba. Jedino upozorenje se odnosi na povremene padove energije, pa se potrudite da se ne opteretite dodatnim obavezama.

Ljubav: Mogli biste danas da budete akter zanimljivih ljubavnih izazova kada je osoba koja vam već duže vreme privlači pažnju u pitanju.

Zdravlje: Prijala bi vam šetnja, opuštanje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Maler dana