Dnevni horoskop za 28. 1: Bikovi da ne drame u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Paramount Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 28. januar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ovog petka očekuje vas dosta ubrzanja i angažovanja na više strana. Potrudite se da danas to ne radite jer su moguće greške, a onda i neminovno ispravljanje istih.

Ljubav: Brzo razmišljanje i konkretno delovanje u sferi ljubavi danas teško možete izbeći. Uz razumevanje druge strane, krajnji rezultat može biti dobar.

Zdravlje: Smanjite rasipanje energije.

Bik

Posao: Određena ubrzanja čekaju i Bikove tokom ovog radnog dana, samo što oni imaju bolje šanse da sve solidno amortizuju i zadrže se svojoj zoni komfora.

Ljubav: Mnogo očekujete od drage osobe. Potrudite se da previše ne dramite oko toga.

Zdravlje: Slabija cirkulacija.

Blizanci

Posao: Veći deo ovog radnog dana tipični Blizanci imaće na raspolaganju povoljne predispozicije, ali i konkretnu pomoć u rešavanju poslovnih problema.

Ljubav: Nekoliko ranije ostvarenih kontakata čeka na dalje približavanje. Očekuje se da budete na visini zadatka.

Zdravlje: Bez važnijih upozorenja u vezi zdravstvene problematike.

Rak

Posao: Većina Rakova danas može biti u manjim poslovnim problemima, prvenstveno zbog neočekivanih promena pravila, propisa.

Ljubav: Određene probleme u sferi ljubavi danas biste mogli da izbegnete ukoliko budete pažljivi i pravilno protumačite nevidljive signale koje dobijate od voljene osobe.

Zdravlje: Osetljivosti respiratornog sistema.

Lav

Posao: Nije loš radni dan za većinu Lavova, naročito ako su namerili da se pozabave manjom reorganizacijom sopstvenog odnosa prema poslu i obavezama.

Ljubav: Imate solidne uslove da isterate nekoliko nedoumica na čistac i saznate na čemu ste.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa variranjem krvnog pritiska.

Devica

Posao: Tipični predstavnici Devica imaće danas dosta posla, i vrlo verovatno nekoliko situacija u kojima je neminovno da ponove neke trivijalne poteze.

Ljubav: Pozitivan je dan za dešavanja u sferi ljubavi, naročito ukoliko budete akter nekog slavlja. Sve su šanse da budete primećeni sa više strana.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Vredan rad i dobri rezultati iz prethodnog perioda danas bi Vage mogle da valorizuju, čak uspešnije nego što su priželjkivale.

Ljubav: Vesti koje dugo očekujete iz sfere ljubavnih odnosa danas bi konačno trebalo da stignu do vas.

Zdravlje: Vrlo dobro, pišu na sajtu Astroputnik.

Škorpija

Posao: Bezmalo sva današnja poslovna dešavanja kod većine Škorpija biće u okvirima već viđenog i verovatno bez promena u odnosu na prethodni dan.

Ljubav: Krupne promene u sferi ljubavi danas nije realno da očekujete. Ipak, zanimljiva informacija može vas pokrenuti da razmislite podrobnije o budućim potezima.

Zdravlje: Alergijske reakcije kože.

Strelac

Posao: Iako ništa bitno novo nema u najavi za ovaj radni dan, tipični Strelčevi mogu očekivati solidne poslovne rezultate, makar na nivou prethodnog perioda.

Ljubav: Nema mnogo situacija kada je baš ravna linija u vašem ljubavnom životu. Jedan takav dan biće ovaj petak, a vi se potrudite da ga učinite malo zanimljivijim.

Zdravlje: Osim slabije cirkulacije, nema drugih upozorenja.

Jarac

Posao: Dobar radni dan mogu očekivati tipični Jarčevi, naročito ako se budu bavili poslovima koji su praktično stvar rutine.

Ljubav: Potrudite se da pokažete maksimalnu suptilnost i razumevanje druge strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Tokom ovog petka Vodolije čeka par situacija kreni-stani, pa će biti važno što manje nerviranja zbog toga.

Ljubav: Krupnih promena u sferi ljubavi nema ni u nagoveštaju. Međutim, nije isključeno da vam se javi stara simpatija.

Zdravlje: Moguće povremene manje glavobolje.

Ribe

Posao: Ako ste planirali bitne poslovne zaokrete, danas ih verovatno nećete pokrenuti. Većinu Riba očekuje bavljenje starim, nedovršenim zadacima.

Ljubav: Bar jedan interesantan susret i simpatična nova osoba mogla bi ozbiljno da zagolicaju vašu ljubavnu maštu. Opustite se. Neka vas vode osećanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram