Dnevni horoskop za 26. 4: Ribe pred ljubavnom zamkom

dnevni horoskop
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 26. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Komplikovanu situaciju u sferi posla, vezanih pre svega za nove tehničko -organizacione promene, Ovnovi danas najbolje mogu rešiti strpljenjem i taktičnošću.

Ljubav: Nije realno očekivati neke kapitalne promene tokom ovog dana na polju ljubavnih relacija, bitno je da iskažete jasno svoje stavove i pokažete dovoljno odgovornosti.

Zdravlje: Osim psihofizičkog zamora, nema značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Drugi radni dan u sedmici tipičnim Bikovima donosi veoma pozitivne okolnosti za profesionalne aktivnosti, doduše uz povećano angažovanje i uključivanje svih energetskih resursa.

Ljubav: Povoljna je klima da uživate i prepustite se razmeni finih emocija sa dragom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Nešto usporenija realizacija na polju poslovnih aktivnosti, očekuje danas Blizance, pre svega zbog brojnih obaveza.

Ljubav: Pokušajte da pojačane tenzije ublažite strpljenjem i suptilnim, a nikako oštrim komentarima i kritikama.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska, iše Astroputnik.

Rak

Posao: Svi najvažniji faktori su postavljeni na odgovarajući način, okolnosti vam idu na ruku, samo se potrudite da dobro isplanirate obaveze.

Ljubav: Prilično povoljna atmosfera na ljubavnom planu pratiće vas praktično od početka ovog dana, na vaše opšte zadovoljstvo.

Zdravlje: Bez ozbiljnijih zdravstvenih upozorenja.

Lav

Posao: Za većinu Lavova ovaj dan bi mogao biti dosta naporan jer vas očekuju brojne obaveze što će zahtevati maksimalno dobru organizaciju.

Ljubav: Potrudite se da se opustite i uživate u pažnji i razumevanju koji vam stižu od voljene osobe.

Zdravlje: Mogući manji kardiovaskularni problemi.

Devica

Posao: Bezmalo sve profesionalne obaveze i planove tokom ovog radnog dana Device mogu sa uspehom da završe ukoliko se dobro organizuju i krenu po prioritetima.

Ljubav: Danas se od vas očekuje da voljenoj osobi, pažnju i razumevanje uzvratite na približan način.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Vaga

Posao: Prilično zagušenje poslovnim obavezama, danas mogu da očekuju tipični predstavnici Vaga, potrudite se da odredite prioritete, pa korak po korak krenete u realizaciju.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas na ljubavnom planu, pa nije preporučljivo neko veće angažovanje. Sačekajte povoljniji period.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Pojedini saradnici mogli bi da vas iznerviraju svojim postupcima i neodgovornošću, pa pokušajte da sve to rešite što pre.

Ljubav: Sjajan dan očekuje vas na ljubavnom planu, imate podršku i potrebo razumevanje druge strane, i vreme je da se posvetite nekim budućim planovima i dogovorima.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Strelac

Posao: Bilo bi dobro da raščistite sa starim, zaostalim poslovnim obavezama, kako bi mogli da se okrenete novim koje vam mogu napraviti poprilično zagušenje.

Ljubav: Uživajte u izlascima, družite se sa prijateljima, nisu isključena ni iznenadna nova poznanstva.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Jarac

Posao: Moraćete ponovo da posvetite pažnju situacijama i detaljima za koje ste smatrali da više ne morate da se bavite i da ste stavili tačku.

Ljubav: Nije realno očekivati kapitalne promene na ljubavnom planu, ipak, pozabavite se malo detaljnije sagledavanjem vašeg ljubavnog odnosa.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Koristite svaku priliku za neki novi dogovor, ponudu, budite aktivni jer od onog što uradite sada zavisi koliko će vam se to isplatiti u narednim mesecima.

Ljubav: Sjajan dan vas očekuje na ljubavnom planu, da istinski uživate u prijatnim trenucima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Ne pravite grandiozne planove na osnovu nekih dogovora koji su pokrenuti, pitanje je šta će na kraju od svega toga ispasti.

Ljubav: Prepustite se svojim osećanjima, ali ne maštajte i ne razmišljajte preterano kako ne biste upali u zamku previda.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

BONUS VIDEO: Maler dana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram