Kakvi su horoskopski znakovi kao muževi: Vage su romantičari, a na lavove pazite

foto: Focus Features/LMK / Landmark / Profimedia

Romantični zaštitnici ili šaljivdžije..

Možda je došlo vreme da u potragu za savršenim suprugom uključite još jedan kriterijum – zvezde.

U tom slučaju, dobro će vam doći informacije o tome kakvi su horoskopski znakovi kao bračni partneri. Zabavite se dok ih čitate u nastavku teksta, a ako ste supruga već odabrali, proverite da li je tipičan predstavnik svog znaka.

Ovan

Muškarci rođeni u ovom znaku su vođe, što znači da vole biti glavni bez obzira nalaze li se na radnom mestu, u društvu ili – u braku.

Ipak, kao muževi, šefovi ovnovi su i predani i strastveni. Osim toga, hrabri su i iskreni, ali znaju malo zapeti sa rečima pa od njih ne očekujte previše komplimenata.

To ne znači da vas ne vole, samo im ponekad zafali reči.

U svakom slučaju, brak sa energičnim ovnovima neće biti dosadan jer vole da isprobavaju nove stvari, a najdraži partner kada treba isprobati nešto novo su im – supruge.

Bik

Bikovi su odani, pouzdani i obzirni muževi.

Kada im izreknete sudbonosno da, budite sigurni da će se pobrinuti za vas, posebno u materijalnom smislu. U životu traže stabilnost u svim aspektima pa tako i u braku, tako da će učiniti sve da potrebe njihove porodicei budu ispunjene.

Uz to, bikovi su romantični, pažljivi, ali i promišljeni pa će uvek dva puta razmisliti pre nego nešto kažu.

Sa bikovima tokom razgovora budite strpljivi. A kada oni jednom nešto isplaniraju, imajte na umu da ćete te planove teško promeniti.

Blizanci

Postoje dve strane muževa blizanaca, u skladu s njihovim znakom.

Sa jedne strane se radi o zabavnim supruzima sa kojima je lako razgovarati, a sa druge strane znaju biti jako nepredvidive osobe koje se teško vezuju.

Međutim, jednom kada se vežu, biće verni partneri, deliće vam komplimente i pokazivati naklonost.

Muž blizanac bit će vaš lični navijač do kraja života. Motivisaće će vas kad god se osetite loše, a život sa njim će biti pun iznenađenja.

Rak

Rakovi su poznati kao osećajne osobe.

Dakle, ako završite u braku s rakom, možete biti sigurni da će vas tretirati kao kraljicu. Neće zaboravljati vaš rođendan, godišnjice i druge važne datume. Osim što će biti romantičan, biće i brižan, pomagati vam u kućnim poslovima a da mu vi to ne tražite, skuvaće vam supu kad se ne osećate najbolje…

Kada su u pitanju rakovi mekoh srca, morate paziti da im ne povredite osećanja jer to ne opraštaju tako lako.

Lav

Hrabri i odvažni lav žestoko će štititi svoje voljene i brinuti se da se uvek osećaju sigurno.

Suprug lav će vas ohrabrivati u ostvarenju vaših snova. Zaigrani i zabavni lavovi traže partnerku sa kojom mogu deliti oduševljenje, a osim toga žude za pažnjom i ne vole da ih ignorišu. Lavu samo odajte priznanje da je dobar suprug i voleće vas svim srcem te će to zaista i postati.

Još jedna stvar koju je dobro znati – pripazite na lavove kada idu u prodavnicu jer lako, ali stvarno lako troše novac.

Devica

Muž koji je u horoskopskom znaku devica biće marljiv životni partner koji će slediti svoje ambicije, ali će uvek imati i dovoljno vremena za svoje najmilije.

Biće i organizovani perfekcionista koji će čistiti i popravljati stvari po kući te će uvek paziti da sve bude na svom mestu.

Međutim, upravo zbog težnje savršenstvu, muževi device mogu biti malo nazgodni kada nije sve po njihovom.
Sve to postaje manje bitno pored činjenice da jednom kada vas zavole, ovi muškarci će znati da vam to pokažu na najslađe moguće načine.

Vaga

Mirne vage ne vole sukobe i jako su, ali jako, romantične.

Ako se udate za vagu, očekujte gomilu slatkih iznenađenja i poklona. Dobra stvar je i da vage imaju osećaj za stil pa im neće biti problem da vam  prave društvo čak i u šopingu. Vage su i pažljivi supruzi koji pri donošenju odluka dobro izvagaju sve prednosti i mane jer žele  da izbegnu greške i kasnija žaljenja.

Škorpija

Iako škorpije često etiketiraju kao mračne i tajanstvene muškarce, iza svoje pomalo zagonente spoljašnosti oni su strastveni i odani partneri.

Iako biti u vezi ili braku sa škorpijom nije lako, jer vrlo često skrivaju svoje emocije, kad s vremenom izgradite odnos pun poverenja videćete da se zapravo radi o jako romantičnim partnerima koji će se u potpunosti posvetiti vašem braku, jer prema vezama imaju odnos ili sve ili ništa.

Strelac

Brak sa strelcem će  biti avantura ispunjena iznenađenjima.

Strelci su impulsivni i vole da žive u trenutku što ih čini zabavnim partnerima.

Napraviće sve da njihova supruga bude srećna i zadovoljna, ali i da joj život ne bude dosadan. Uvek su spremni da začine stvari kada situacija postane monotona, a posebno cene partnerku koja im daje slobodu.

Strelci vole svoju nezavisnost, tako da ako ste u potrazi za jednom takvom osobom ciljajte na one rođene u ovom znaku.

Jarac

Supruzima jarčevima važan je skladan i stabilan porodičan život.

Da bi to postigli, na prvo mesto će staviti svoju voljenu i brinuti se da svi budu srećni i zadovoljni. Muškarci rođeni u ovom znaku jako ozbiljno shvataju ulogu glave u porodici i imaju snažan osećaj odgovornosti.
Ako se udate za jarca, dobićete zaštitnički nastrojenog i pouzdanog supruga koji uvek želi samo najbolje za svoju porodicu.

Vodolija

Muževi vodolije puni su strpljenja i uvek će vas ceniti. Njihove glave su uvek pune novih ideja, projekata i planova među kojima su i planovi kako usrećiti svoju suprugu.

I tokom svađa vodolije ostaju smirene i ponašaju se razumno. Velikodušni su i strastveni kada je u pitanju menjanje sveta na bolje.

Ribe

U ribe je lako zaljubiti se jer su prava gospoda.

Radi se o muškarcima koji su najemotivniji od svih znakova, a kada vas zavole biće predani partneri. Iako sramežljivi u javnosti, muškarci rođeni u ovom znaku iza zatvorenih vrata itekako znaju da pokažu svojoj ženi koliko je obožavaju.

Ribe su i kreativni sanjari koji stalno razmišljaju što bi još mogli da urade za svoju porodicu.

Međutim, mogu da se uplaše kada se suoče sa stvarnom mogućnošću da neki plan ostvare, zato ih vi kao partnerka možete ohrabriti i usmeriti na put da ostvare svoje ciljeve, piše Zadovoljna.hr

***

Bonus video: Saveti čoveka sa najlepšim dvorištem u Bg za uređenje terase 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram