Šta je koji horoskopski znak bio u prošlom životu

Foto: Anton Sorokin / Alamy / Alamy / Profimedia

Astrologija na osnovu horoskopskog znaka i njegovih opštih karakteristika može odrediti šta je ko bio u prošlom životu.

Na primer, vojskovođe ne prihvataju „ne“ kao odgovor, što priliči Ovnovima, Bikovi su skloni kreativnosti, Rakovi poznati po nesebičnosti…

Portal Culture Astrology naveo je sve horoskopske znakove i objasnio šta je koji bio u prošlom životu.

Ovan – vojskovođa

Imaju razvijene veštine vođstva, hrabri su i tvrdoglavi, tako da su zasigurno bili vojne vođe. Oni ne prihvataju „ne“ kao odgovor i radiće ono što žele bez obzira na to što i ko pokušava da ih zaustavi. Da nisu tako lako ljuti i impulsivni, njihova mudrost i prirodne veštine vođenja mogle su ih učiniti kraljem koji vlada celim svetom.

Bik – umetnik

Bikovi vole udobnost, luksuz, lepotu i umetnost te su izrazito kreativni. Njihovo oko za estetiku pretpostavlja da su u prethodnom životu bili neka vrsta umetnika koji je inspirisao ljude svojim remek delima.

Blizanci – slavna osoba

Blizanci su društvene prirode i osobe koje drugi mnogo vole. Energični su, kreativni i inteligentni te magnet koji privlači ljude prema sebi. Njihove karakteristike sugerišu da su bili popularni i obožavani u prošlom životu i da su bili deo estrade.

Rak – odgajivači

Rakovi su dobro poznati po svom nesebičnom karakteru i prirodnom instinktu da pomažu drugima. Astrologija zbog ovih osobina sugeriše da su u prošlom životu bili odgajivači. Oštrog su uma, vrlo prilagodljivi, taktični i strpljivi, što su odlične osobine za odgajanje djece.

Lav – pisac

Lavovi su puni kreativnih ideja i sposobni su da dobro izraze svoje emociji, uživo i na papiru. Znaju što njihovo srce želi i znaju tačan način kako to dobiti. Vedar duh, kreativno razmišljanje i stav Lava inspirisao ga je da napiše knjige u prošlosti.

Devica – naučnik

Ima sposobnost sve da analizira, pa je vrlo verovatno da je Devica u prošlom životu bila naučnik. Misli, ideje i različite perspektive Device su zaslužne za inovacije koje su promenile svet. Uvek pažljivo vode računa o najsitnijim detaljima.

Vaga – sudija

Vage imaju želju da postignu pravdu, ravnotežu, mir i sklad u svetu, pa su u prethodnim životima vrlo verovatno bile sudije. Nesebični su kada je u pitanju očuvanje mira i sklada i imaju sposobnost ispravnog prosuđivanja.

Škorpija – ubica

Manipulativne, tajnovite i diplomatske Škorpije možda izgledaju kao mirni i sabrani pojedinci, ali ništa nije onakvim kakvim se čini na prvu loptu. Opasni su i kada ih neko provocira znaju biti vrlo nemilosrdni. Kada bi im netko platio da obave „prljavi posao“, verovatno bi to učinili i ne bi podbacili.

Strelac – ratnik

Za Strelce je sloboda sveta vrednost i za vreme rata, ropstva i siromaštva, te je vrlo verovatno da su bili ratnici koji su se borili protiv zla. Nemirni su kada su na jednom mestu i uvek žele avanture. Osim fizičke borbe, postoji mogućnost da su bili i ratnici u intelektualnom svetu, na primer neki aktivista.

Jarac – direktor

Ne postoji nijedan drugi horoskopski znak s radnom etikom poput Jarčeve. Njihov svakodnevni život je samo posao, postizanje ciljeva, uspostavljanje poslovnih kontakata i sklapanje poslova. Logični, racionalni i uvek smireni, Jarci znaju kako se stvari odrađuju i ne odustaju dok ne postignu svoj cilj.

Vodolija – psihijatar

U prošlom životu imali su hladan, racionalan i strpljiv pristup ljudima i stvarima i bili su odlični psihijatri. Veliki su humanitarci koji žele pomoći ljudima. Imaju sposobnost da vide probleme u ljudima koje su drugi zanemarivali.

Ribe – filozof

Ribe su neko ko voli da stvara svoja pravila. U prošlom životu bili su filozofi koji su imali drugačiji pogled na svet od drugih. Želeli su da menjaju svet na bolje. Njihova stalna žeđ za učenjem pomogla im je da skupe znanja u mnogim područjima, prenosi Index.

***

Bonus video: Verovanja kod našeg naroda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram