Dnevni horoskop za 26. 2: Lav zbog ega gubi u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za 26. februar 2021. godine.

Ovan

Posao: Iako kraj radne sedmice Ovnovi dočekuju pomalo fizički iscrpljeni, nema razloga da ne budete zadovoljni urađenim u prethodnom periodu na profesionalnom planu. Doduše uvek može bolje i biće u narednom periodu.

Ljubav: Šarena ljubavna sedmica može biti veoma lepo začinjena prijatnim iznenađenjem, koje stiže od voljene osobe.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Bik

Posao: Iako nema nagoveštaja za krupne poslovne poteze tokom ovog petka, ipak bi najtipičniji Bikovi mogli da ostvare malu ličnu profesionalnu pobedu.

Ljubav: Bilo bi dobro da svojim aktivnim delanjem date doprinos jednom potencijalno odličnom danu koji vas očekuje u sferi ljubavi. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Moguća osetljivost kukova, karlice.

Blizanci

Posao: Tokom poslednjeg radnog dana u sedmici Blizance čeka par iskušenja, a najvažnije se odnosi na interesantan, ali neproveren poslovni predlog.

Ljubav: Nije povoljan dan za pravljenje nekih grandioznih planova, ali za finu priču i opušten razgovor svakako jeste.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Pročitajte još:

Rak

Posao: Iako već razmišljate o vikendu i odmoru, pred vama je još jedan dan ispunjen obavezama do poslednjeg momenta. Razloga za zabrinutost nema, samo se fokusirajte na završetak već započetih aktivnosti.

Ljubav: Bilo bi lepo da se na kraju dana opustite i prepustite uživanju u pažnji drage osobe, ozbiljne teme mogu da sačekaju, piđu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Povoljne astrološke aspekte za današnje profesionalno angažovanje Lavovi bi trebalo da iskoriste na najbolji mogući način, a rezultati ne bi smeli da izostanu.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi današnji rezultati mogli bi da budu takođe dobri, ali pod uslovom da iskontrolišete svoj egoizam.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Nije loš dan da tipične Device požure sa završavanjem već započetih profesionalnih projekata. Ipak, nemojte upasti u zamku brzanja i površnih odluka.

Ljubav: Kao i tokom većeg dela sedmice i danas vaša pažnja i koncentracija nisu adekvatno usmereni prema osobi koja vas interesuje. Biće dana da to popravite.

Zdravlje: Pad energije.

Vaga

Posao: Ovaj radni dan bi osobama rođenim u znaku Vage mogao da donese značajan profesionalni uzlet i, pre svega, zaokret po pitanju podizanja nivoa profesionalnog samopouzdanja.

Ljubav: Više dobrih stvari danas bi moglo da vam se dogodi u sferi ljubavi, a na vama je da date doprinos onoj koja je prioritet na sopstvenoj listi želja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Posle dužeg vremena ovaj radni dan Škorpijama može doneti bezmalo idealno uklapanje više kockica u njihov inače veoma kompleksan profesionalni mozaik.

Ljubav: Mnogo toga pozitivnog danas možete pružiti i na polju ljubavi. Možda bi bilo dobro da se ipak fokusirate na jednu, ali posebno vrednu stvar za dragu osobu.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Strelac

Posao: Na kraju radne sedmice Strelci bi trebalo da zaokruže više inicijativa za nove poslovne projekte. Obratite pažnju na konkurenciju i osobe iz poslovnog okruženja koje vam nisu naklonjene.

Ljubav: Ovaj dan i solidne astrološke aspekte valjalo bi da prvenstveno iskoristite za uspostavljanje novih kontakata u sferi ljubavi, bez forsiranja konkretnih akcija.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Za tipične Jarčeve ovaj radni dan nije najpovoljniji da insistiraju na isključivo sopstvenom viđenju stvari. Nemojte se nervirati, biće povoljnijih trenutaka za dokazivanje.

Ljubav: Neki detalji su verovatno malo nefunkcionalni i u sferi ljubavi, pa bi ovaj dan mogli da iskoristite da razmislite o tome da makar nešto promenite, a to će zahtevati i druga strana.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Vodolija

Posao: Sve ide po planu i svojim tempom tako da Vodolije očekuje odličan dan kada je u pitanju realizacija bezmalo svih poslovnih aktivnosti.

Ljubav: Vaši prioriteti u sferi ljubavi danas nisu ni blizu onome što očekuje druga strana. Razmišljajte i radite na kompromisima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ovaj radni dan za većinu tipičnih predstavnika Riba predstavljaće dobar test koliko su spremni da svoje ideje udruže sa osobama sličnih sklonosti i razmišljanja.

Ljubav: Pred vama je vrlo dobar dan da napravite najmanje jedan uspešan, konkretan korak ka osvajanju nove simpatije. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram