Zašto svakom treba bar jedan prijatelj u znaku Ribe

Uvod u anatomiju
Foto: ABC Collection / Everett / Profimedia

Ako tražite vernog prijatelja koji će biti uz vas i u dobru i u zlu, potražite nekog ko je rođen u znaku Ribe.

Na Ribu možeš da se osloniš jer će tajnu verovatno odneti sa sobom u grob. Osećajni su, empatični i znaju koliko izdaja boli.

Nikada neće tračariti o tebi, pa čak i kada se to desi (a trenuci su retki) neće im teško pasti da kažu izvini. Ribe su izuzetno proračunate i ne veruju u izgovore. Mogu biti naivni s vremena na vreme ali to samo znači da često prolaze kroz iste situacije kao i ti, pa su ujedno i dobri u davanju saveta.

Najkreativniji i najmaštovitiji su znak Zodijaka. Možda se neće stalno isticati, ali ako ih pitate za mišljenje – uvek ćete ga dobiti. Dobro razmisle pre nego što izgovore ono što misle, ali su i vešti sa rečima kada je motivacija u pitanju. Ako razmišljate o hobiju koji zahteva kreativnost, obratite se Ribama.

Snalaze se u bar jednoj vrsti umetnosti i uvek će se ponuditi da vam pomognu. Uživaju u tome da prenose znanje, ali nikada neće imati potrebu da vam nametnu svoje mišljenje.

Pročitajte još:

Briga o drugima za Ribe znači sreća. Zapravo, mnogi rođeni u ovom znaku često zapuste sebe jer su previše zauzeti brigom o drugima i njihovim osećanjima. Zato su fantastični roditelji i uzori.

Ako se nekim slučajem razbolite, znajte da će Ribe uvek biti prve koje će doći da vas posete. Ako vam se pokvari automobil, Ribe će vas odvesti do posla. Mrze taj osećaj da neko njima drag pati. Čak i kada se ne uklapate u njihove planove, nikada vam neće to prebaciti.

Ribe neće ukrasti vaših pet minuta slave. Previše su stidljivi i odbojni da bi učinili tako nešto. Poštuju iskrene fraze i komplimente, ali ne vole da budu u centru pažnje. Čak i da ste mnogo uspešniji od njih, neće vam zavideti zbog toga.

Kada dobijete posao ili objavite veridbu, Ribe će biti prve u redu za čestitanje. Umeju da se raduju vašoj sreći i uvek ćete moći da računate na njihovu podršku.

Ribe veruju da je iskrenost glavni preduslov za dugo prijateljstvo, ali takođe imaju tu sklonost da povrede nečija osećanja zbog svoje direktosti.

Srećom, sposobni su da istinu kažu na ljubazan i lep način, a kada prođe vreme znaće kada treba da stanu. Neće vam predlagati šta treba da radite u slučaju da vam treba neko ko će vas slušati. Strpljenje je njihovo drugo ime. Ali uvek budite sigurni da želite da čujete istinu iz drugačije perspektive.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram