Četiri znaka koje narednih mesec dana čeka velika sreća

horoskop sreća
Foto: Milo Hess / Zuma Press / Profimedia

Vladavina Riba je idealan period za maštanje i kreativnost, ali najveću sreću donosi na polju ljubavi, jer će mnogi od nas osvestiti svoje romantične osećaje i imaće hrabrosti da ih pokažu. Svim znakovima Zodijaka donosi mogućnost da zarone u svoju emotivnu, sanjarsku i mističnu stranu, ali četiri znaka će posebno pratiti sreća do 20. marta.

Rak

Vi ste znak koji teško izlazi iz zone komfora, ali vladavina Riba ima magičnu energiju koja vas motiviše da izađete iz svoje školjke i uradite nešto veliko.

Ovo je period kada ćete stvoriti nove emotivne veze s ljudima. Otvarate svoje srce novim mogućnostima i saznanjima sveta koji vas okružuje, pišu na sajtu Atma.hr.

Najveći uspeh na polju karijere očekuje Rakove koji se bave pisanjem, predavanjem, čitanjem ili nekim kreativnim poslom.

Rakovi imaju veliku šansu da se zaljube, otvaraju se mnoge romantične prilike.

Škorpija

Umetnička vizija i čarobni romantični osećaji ispunjavaju vašu dušu ovog meseca.

Očekuje vas talas snažnih emocija, ali vi pronalazite način da ih transformišete u nešto lepo.

Vladavina Riba za vas će biti period kada ostvarujete kreativni vrhunac, zato se posvetite poslovnim projektima jer je sada i više nego očigledno da ste na korak od uspeha.

Pročitajte još:

Što dublje zaronite u stvari koje vas inspirišu i iskoristite ovu energiju. Moguće je da ćete sresti staru ljubav iz prošlosti i obnoviti vezu.

Lav

Sentimentalna energija Ribe podstiče vas da se zagledate u svoju dušu i stupite u kontakt sa svojim najdubljim željama i potrebama.

Ispitujete svoje intimne osećaje ljubavi i razmišljate kako da pročistite svoje emocije.

Za vas je ovo period oslobođenja – trenutak kada ćete odbaciti negativnost i otvoriti srce za neke lepše osećaje kakve zaslužujete.

Reč je o ljubavi. Dragi Lavovi, u život vam stiže nova ljubav.

Vaga

U ovom periodu više se posvećujete sebi i svojim potrebama. U prethodnim danima dosta ste se fokusirali na druge, ali sada je trenutak da se obnovite svoju energiju.

Budite nežni prema sebi, opustite se i ugađajte svojim željama.

Možda je ovo trenutak kada odlučujete kojim putem života treba da krenete, a dobar je period i za donošenje odluka.

Napunite kadu vodom i mirišljavom solju, meditirajte uz sveće i prihvatite svaku ideju i pozitivnu promenu koju vam vladavina Riba donosi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram