Dnevni horoskop za 26. 11: Pred Ovnovima nov ljubavni izazov

dnevni horoskop
Foto: Ottavia Da Re / Avalon / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 26. novembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Nema nepremostivih prepreka na profesionalnom planu danas za većinu tipičnih Ovnova. Imaćete dovoljno vremena da se posvetite i nekom hobiju.

Ljubav: Po svoj prilici, novi ljubavni izazov na pomolu može biti sasvim dobar uvod u neku novu emotivnu priču. Hrabro napred, dajte svoj doprinos povoljnom razvoju situacije.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Ono što bi moglo da vas danas iznervira odnosi se na kratke vremenske rokove u kojima se moraju donositi pojedine odluke, pišu na sajtu Astroputnik.

Ljubav: Što zbog poslovnih obaveza, što pomalo zbog vaše inertnosti, tek nema nekih značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana.

Zdravlje: Osetljivost stomaka.

Blizanci

Posao: Vrlo dobar dan je pred Blizancima koji su naumili da pokrenu neku novu inicijativu. Trebalo bi da očekujete i podršku nadređenih osoba. Samo napred.

Ljubav: Dan bi trebalo da je vrlo povoljan da se posvetite i nekoj ljubavnoj akciji – samo da vi sami nešto ne zakomplikujete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Bez nekih značajnijih prepreka i promena na profesionalnom planu u odnosu na jučerašnji dan. Držite se svojih planova i privodite kraju obaveze za ovu radnu sedmicu.

Ljubav: Uobičajeno iskreno pokazivanje najintimnijih osećanja trebalo bi da vam bude uzvraćeno višestruko. Uživajte.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Lav

Posao: Veoma dinamičan poslednji radni dan očekuje Lavove. Ipak, nema razloga za zabrinutost. Pokušajte samo da svoje megalomanske ciljeve svedete na razumnu meru kako se ne biste preforsirali.

Ljubav: Izazova, ali onih pozitivnih, moglo bi biti i na vašem ljubavnom planu. Krenite u akciju.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Promenljiva radna energija pratiće Device tokom ovog dana. Petak je, stoga se fokusirajte na odrađivanje najbitnijih zadataka, pre svega.

Ljubav: Makar nekoliko opuštenih trenutaka i vreme posvećeno ljubavnim dešavanjima mogu vam danas doneti više zadovoljstva nego što očekujete.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Iako vam može pristići i poneka dodatna obaveza tokom ovog petka, to ne bi trebalo suviše da vas zabrine. Završićete sve na vreme.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim stanjem, potrudite se da to održavate na postojećem nivou. Ukoliko ne, biće povojnijih prilika u narednom periodu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Nema razloga da Škorpije danas ne završe svoje profesionalne zadatke na vreme i onako kako su zamislile.

Ljubav: Iako možda niste u svom najboljem ljubavnom elementu, to ne znači da se morate prepustiti potpunoj letargiji. Pozitivno razmišljanje i osmeh nikada nisu suvišni.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Strelac

Posao: Najava novih dogovora mogli bi da učine ovaj petak Strelcima prilično mirnim i opuštenim.

Ljubav: Preraspodelite malo pozitivne energije i na polje ljubavi. Povoljan dan je pred vama ukoliko se malo više angažujete.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Umesto forsiranja, možda bi danas najbolje bilo da se oslonite i prepustite neku od nezavršenih obaveza u ruke osobi od poverenja.

Ljubav: I danas bi vas mogla voditi strastvena osećanja prema osobi koja vam se dopada. Ne štedite energije i truda da uživate u svakom zajedničkom trenutku.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Odličan radni start očekuje većinu Vodolija i ovog petka. Moguće je otpočinjanje i nekog potpuno novog projekta posebno ukoliko ste poslovno povezani sa inostranstvom.

Ljubav: Povoljan je dan ukoliko ste naumili da povedete razgovor sa dragom osobom o nekim važnim budućim temama. Sve se može uz malo dobre volje i pozitivnog stava.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Važno je da ne gubite živce na beskorisna ubeđivanja, već da se primirite i sačekate bolju priliku da poslovno zablistate, a biće ih svakako u narednom periodu.

Ljubav: Uživajte u pažnji i pozitivnim vibracijama koje vam mogu pristizati iz poslovnog okruženja. Nikad se ne zna šta sve može proisteći iz naizgled opuštenog flerta.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Levoruki ljudi