Sezona Strelca: Za tri znaka se sve menja od 21. novembra

Foto:Shutterstock

Sezona Strelca je vreme za avanturu. Kao promenljivom vatrenom znaku, energija kojom zrači je ekspanzivna, puna nade i skoro da se u vazduhu oseća kao da je sve moguće. Kao znak kojim upravlja Jupiter, Strelac se odnosi na postepeni rast i lepotu koja dolazi sa iskustvom novih stvari.

Sada kada Jupiter više nije retrogradan i sezona Škorpije je došla do kraja, ovu energiju će biti mnogo lakše iskoristiti, posebno za tri srećna horoskopska znaka koji će imati najbolju sezonu Strelca 2021: Ovan, Lav i Strelac (poznati kao vatreni znaci ), piše Luftika.

Vatreni znakovi imaju jednu zajedničku stvar, a to je energija. Svako od njih je uvek željan da pogura stvari napred na svoj jedinstven način, a sezona Strelca će biti na njihovoj strani na tradicionalni način, uz Jupitera, kako bi podržao da se to dogodi.

Ako ste ikada stupili u kontakt sa Strelcem, verovatno ste primetili njihov raspoloženi, gotovo uvek bezbrižni stav. Oni imaju tendenciju da pristupaju situacijama na veoma pozitivan način, pod pretpostavkom da će stvari jednostavno krenuti u njihovu korist – i što je najsmešnije, obično su u pravu. Dobra stvar za nas ostale je to što, uprkos tome što nismo blagosloveni ovom energijom natalno, svako može da iskusi deo ove energije tokom sezone Strelca – ali pravi srećnici su Ovan, Lav i, naravno, sam Strelac.

Foto:Shutterstock

Evo šta svaki od ovih vatrenih znakova može da očekuje od 21. novembra:

Ovan

Kao prvi znak zodijaka, vi ste skloni da sami kreirate svoju sreću, a sezona Strelca vas u potpunosti podržava dok sunce prolazi kroz vašu devetu kuću putovanja i duhovnosti. Ako postoji putovanje na koje ste željni da krenete, zvezde će se definitivno poravnati dovoljno dugo da napravite taj korak, čak i ako sve izgleda malo previše spontano. Skloni ste da upijate mnoga nova i uzbudljiva iskustva tokom sezone Strelca, pa dozvolite sebi da idete kuda vas vetar odnese.

Obavezno zapamtite da mnoga od najboljih iskustava uključuju ljude do kojih vam je stalo, tako da nemojte da se osećate kao da morate sami da idete u ovu uzbudljivu novu avanturu. Bićete oduševljeni kada vidite šta vaše sledeće uzbudljivo putovanje može da ponudi.

Horoskop i flert
Foto: Shutterstock

Lav

Kao fiksni vatreni znak grupe, volite da budete na sedištu vozača u svim svojim poduhvatima, ali dok sunce prolazi kroz vašu petu kuću zadovoljstva i kreativnosti, bićete željni da se prepustite plimi i tokovima koje sezona Strelca može da ponudi u oblasti samoizražavanja. Kao horoskopski znak kojim upravlja sunce, vi želite da vaša svetlost blista što je moguće jače, a sada je savršeno vreme da tu energiju usmerite u svoju kreativnost.

Zaista, dozvolite sebi da se opustite. Izražavanje osećanja bi trebalo da bude oslobađajuće, bez obzira na to da li ga druga osoba razume ili ne. Ovo je idealno vreme da raspustite kosu i da ne budete pod uticajem onoga što drugi ljudi misle.

Foto: Shutterstock

Strelac

Vaše je godišnje doba, Strelci, a to znači da su sve oči uprte u vas. Dok sunce prolazi kroz vašu prvu kuću, ponovo ćete se osećati kao srećnik i biće vam neverovatno lako da zakoračite napred i pronađete svoju svrhu. Dok je sezona Škorpije imala tendenciju da vam stvari postanu mutne, vi sada ulazite u nov period, a pomračenje Sunca u Strelcu 4. decembra će vas dodatno pokrenuti u uzbudljivo novo poglavlje života.

Obavezno se sada oslonite na svoju slobodu i raširite krila, vreme je da izađete iz senke na svetlost i stvorite nove, lepe uspomene.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram