Dnevni horoskop za 26. 1: Za Lava loše iznenađenje u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 26. januar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Još jedan veoma dobar i profesionalno efikasan radni dan očekuje osobe rođene u znaku Ovna. Mogući su manji zastoji zbog usklađivanja sa sporijim saradnicima.

Ljubav: Ovo nije baš povoljan dan da insistirate na raščišćavanju nesporazuma u sferi ljubavi. Ostavite to za neki drugi dan.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Bik

Posao: Verovatno jedan od boljih radnih dana u poslednje vreme je pred tipičnim predstavnicima astrološkog znaka Bika. Vaš trud i maksimalno angažovanje daju odlične rezultate.

Ljubav: Ovaj dan bi da bude kopija prethodnog na polju ljubavnih dešavanja, uz moguće prijatno iznenađenje od voljene osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Vrlo je realno da ostvarite sve najvažnije poslovne zadatke koje ste sebi postavili za ovaj radni dan. Ne rasipajte previše energiju.

Ljubav: Suštinski ništa novo tokom ovog dana nema u najavi za vaš ljubavni život.

Zdravlje: Obratite pažnju na osetljivost grla i respiratornog sistema.

Rak

Posao: Dosta radnih zadataka za ovaj dan tipični Rakovi imaju na umu, ali biće sasvim zadovoljavajuće ako uspešno realizujete polovinu od očekivanog.

Ljubav: Oni koji su zadovoljni aktuelnim stanjem u svom ljubavnom životu neće imati razloga za brigu, a onima koji bi nešto da menjaju povoljnije okolnosti tek slede.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Solidan dan nalazi se pred Lavovima koji žele uspešno da završe prethodni poslovni ciklus. Ne žurite sa pokretanjem novih ideja i nametanjem svojih stavova.

Ljubav: Sa više strana danas vas vrebaju potencijalna neprijatna iznenađenja. Potrudite se da prođete sa što manjom kolateralnom štetom.

Zdravlje: Većih problema sa zdravstvenom tematikom nema danas u najavi.

Devica

Posao: Uprkos kvalitetnom radu i profesionalnom odnosu prema poslu, većinu tipičnih Devica danas čekaju podozrivi i ispitivački pogledi od nadređenih osoba.

Ljubav: Danas nema nagoveštaja za bitne promene u vašem ljubavnom životu. Za očekivati je da se najviše pozabavite analizom sopstvenog ponašanja u ovoj sferi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Odličan radni dan imaće tipični predstavnici ovog astrološkog znaka, bilo da završavaju prethodno započete obaveze ili da iniciraju nove poslovne zadatke.

Ljubav: Opušteno druženje i lagana priča bez velikih očekivanja sa dragom osobom jesu najrealniji scenario za ovaj dan.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Manje-više radni dan sličan prethodnom očekuje većinu osoba rođenih u znaku Škorpije. Ipak, mogući su iznenadni poslovni predlozi i dogovori.

Ljubav: Ljubavno polje danas bi trebalo da bude pod vašom kontrolom, što je lep nagoveštaj da se opustite i uživate sa dragom osobom, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: I ovaj dan može doneti tipičnim Strelčevima dobre rezultate i više razloga za zadovoljstvo, samo uz previše potrošene i rasute energije na usputne aktivnosti.

Ljubav: Imaćete vrlo povoljnu astrološku klimu da radite na stabilizaciji postojećih partnerskih odnosa, ali i da nekom sitnicom iznenadite voljenu osobu.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Jarac

Posao: Većinu postavljenih radnih zadataka osobe rođene u znaku Jarca danas uspevaju da ostvare, mada nešto teže i sporije – zbog mogućih nesporazuma na polju komunikacije.

Ljubav: Bezmalo sve današnje okolnosti u sferi ljubavi trebalo bi da vam idu na ruku, ali ipak obratite pažnju da ne izneverite očekivanja voljene osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Tokom ovog radnog dana tipični predstavnici Vodolije mogu očekivati nekoliko prijatnih iznenađenja, pre svega, od najbližih poslovnih saradnika.

Ljubav: Najmanje ljubavnih briga imaće one Vodolije koje današnje ljubavne izazove preguraju sa što manje priče i verbalnih konflikata.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Ribe

Posao: Korektan i radni dan u granicama realnih očekivanja očekuje većinu Riba. Potrudite se da ne reagujete burno na poneki kritički komentar.

Ljubav: Što se današnjih potencijalnih ljubavnih dešavanja tiče, bilo bi dobro da ne analizirate previše svaki potez drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram