Dnevni horoskop za 25. 9: Devica da ne sitničari u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 25. septembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ovaj dan je kao poručen da se opustite i bukvalno, ako je to kod vas uopšte moguće, ne radite ništa. Malo hedonizma neće vam škoditi.

Ljubav: Svakako vas lep dan očekuje na ljubavnom planu, pa bi trebalo da akcenat bude na nekom dogovoru, akciji i u svakom slučaju dovoljnoj posvećenosti voljenoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Budite umereni u konzumiranju omiljene hrane i pića i tokom ovog dana.

Bik

Posao: Bikovi bi trebalo ovaj dan da se posvete sebi i nekim od svoji hedonističkih rituala. Posao svakako može da sačeka.

Ljubav: Obostrana posvećenost i želja da se opustite i uživate u svemu trebalo bi da su itekako dostižni danas.

Zdravlje: Odlično, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Dan biste mogli da posvetite nekoj rekreaciji ili pak dugo zapostavljenom hobiju. U svakom slučaju, potrudite se da ga provedete što opuštenije.

Ljubav: I danas biste mogli da upoznate iznenada neku zanimljivu osobu vrednu truda i pažnje, pa je za očekivati da vaše šarmerske manire upotrebite i prepustite se uživanju u finom društvu.

Zdravlje: Potreban vam je odmor, dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Uobičajeni kućni poslovi očekuju Rakove, a ne bi bilo loše da izvesno vreme posvetite i druženju sa prijateljima prijalo bi vam.

Ljubav: Još jedan lep dan za izlazak i druženje sa dragim osobama je pred vama. Iskoristite ga na pravi način, opustite se i budite dobro raspoloženi.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Lav

Posao: I tokom ovog prvog dana vikenda mogli biste da budete vrlo aktivni kada su komunikacija i neki važni dogovor u pitanju. Ostavite dovoljno vremena i za sebe i odmor.

Ljubav: Bez nekih nagoveštaja kapitalnih promena na vašem emotivnom planu. Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom ljubavnom situacijom, uživajte, dok oni nezadovoljni treba da budu malo strpljiviji.

Zdravlje: Moguća osetljivost bubrega, urinarnog trakta.

Devica

Posao: Evo konačno prilike da većina tipičnih Devica malo predahne od obaveza i posveti se nekim aktivnostima koje im prijaju i koje ih opuštaju.

Ljubav: Budite strpljivi u komunikaciji sa dragom osobom. Nemojte se hvatati za svaki detalj, potrudite se da budete malo opušteniji.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Vaga

Posao: Taman kada ste pomislili da ste sve završili i hoćete da se opustite, moglo bi da vam iskrsne nešto na šta ste potpuno bili zaboravili, pa eto razloga za nervozu.

Ljubav: I dalje vas vrebaju neke osobe iz ljubavne prošlosti, što vam može i imponovati, ali vas i zamoriti. Stoga dobro razmislite vredi li se upuštati i vraćati na staro.

Zdravlje: I dalje treba da se čuvate prehlade.

Škorpija

Posao: Iskoristite ovaj dan za pre svega mentalnu relaksaciju, a nemojte sebe opterećivati ni nekim fizičkim poslovima. Potrebno je da napunite baterije.

Ljubav: Povoljan je dan da obavite neke razgovore sa dragom osobom o eventualnom podizanju postojećih odnosa na viši nivo. Samo napred.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Dosta nepredvidivih situacija zahtevaće danas od Strelaca napor da sve završe na vreme. Budite strpljivi i korak po korak rešavajte stvari.

Ljubav: Moguće je da vas očekuje saznanje da ste nekom tajna simpatija već duže vreme, pa eto prilike za razmišljanje.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Jarac

Posao: Moguće je da vas i danas očekuje neka nova poslovna ponuda ili vid saradnje. Vi ste stabilni i dobro poznajete svoje kvalitete i koliko vredite, tako da nema razloga za nervozu ili strah od neuspeha.

Ljubav: Prilike da se nađete u nekom finom društvu i upoznate neke nove zanimljive osobe imaćete i danas. Opustite se i uživajte u prijatnom društvu. Nikad se ne zna šta sve može proizići iz neobaveznog ćaskanja.

Zdravlje: Više šetnje, sportskih aktivnosti bi vam prijalo.

Vodolija

Posao: Većina Vodolija danas bi trebalo da se posveti odmoru i opuštanju, i to po mogućstvu u kućnom, porodičnom okruženju.

Ljubav: Ukoliko ste planirali neko iznenadno putovanje, imate povoljnu priliku da ga zajednički realizujete i uživate u promeni ambijenta za početak.

Zdravlje: Mogući problemi sa probavnim traktom. Vodite računa o ishrani.

Ribe

Posao: Moguće je da vas danas očekuje neki iznenadni poziv ili kraći poslovni put. Neki dogovori odranije danas bi konačno mogli da budu finalizovani.

Ljubav: Dragoj osobi bi prijalo malo više pažnje i razumevanja nego što pokazujete, pa se potrudite da bar osmehom ulepšate oboma ovaj dan.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova i sitnih kostiju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli