Horoskopski znakovi koji mogu da budu milijarderi

Psihologija i astro 11. sep 202115:04 > 15:08
horoskop bogatstvo
Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Prema astrologiji, neki horoskopski znaci imaju veće šanse da se obogate. Prema analizi Forbsove liste o ženama koje su samostalno zaradile milijardu, pokazalo se da neki horoskopski znaci imaju veće šanse da tokom života postanu milijarderi.

O kojim je horoskopskim znacima reč, pišu na sajtu N1.

Jarac

Nije iznenađujuće da se Jarac našao na tom spisku. Osobe rođene u ovom znaku su najmarljiviji i najvredniji horoskopski znak. Jarčevi su odlučni, ambiciozni i pronicljivi.

Osim toga, Jarčevi izuzetno cene novac i želja im je da dobro zarađuju. Osobe rođene u ovom znaku vole da žive lagodno i luksuzno.

Lav

Lavovi su takođe prilično ambiciozne osobe koje imaju materijalističke ciljeve. Osobe rođene u ovom znaku teže tome da budu uspešni i da ih drugi ljudi cene i dive im se.

Uz to, Lavovi su izuzetno snažne osobe s izraženim rukovodilačkim veštinama, pa su stoga po prirodi dobre vođe. Zbog toga se druge osobe često ugledaju na njih.

Škorpija

Škorpije su snažne i neustrašive i mogu da budu nemilosrdne kada žele da ostvare svoje ciljeve. Osobe rođene u ovom znaku ne boje se ničega. Ne vole da rade za druge, piše metro.co.uk. Oni su alfa znak.

Lestvica horoskopskih znakova koji imaju najveće šanse da postanu milijarderi:

Jarac

Lav

Škorpija

Bik

Vaga

Devica

Ribe

Ovan

Strelac

Rak

Vodolija

Blizanci

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Maler dana