Dnevni horoskop za 25.4: Odličan početak radne nedelje za Device

foto: Dundee Photographics / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 23. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Početak nove radne sedmice tipični Ovnovi dočekuju sa dosta energije, ali i nešto nižim nivoom voljnog momenta što se može manifestovati nervozom prema poslovnom okruženju.

Ljubav: Iako niste u reprezentativnom izdanju kada je raspoloženje u pitanju, ovaj dan i nije tako loš da budete zadovoljni krajnim rezultatima u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Prvi radni dan nove sedmice može doneti Bikovima iznenadne promene planova i situacije u kojima je potrebno brzo reagovati.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, više obratite pažnju na osobu koju znate preko posla. Nemojte oklevati.

Zdravlje: Nema nagoveštaja većih zdravstvenih problema.

Blizanci

Posao: Odlične poslovne prilike se otvaraju pred vama tokom ove sedmice. Da lićete ih iskoristiti ili ne to zavisi od vas i od toga koliko ste u mogućnosti da se ovom poslu ili projektu posvetite.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na polju ljubavnih relacija danas vas može izbaciti iz ravnoteže više sitnica u ponašanju drage osobe.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Rak

Posao: Sa dosta radnog elana Rakovi kreću u novu radnu sedmicu. To je svakako dobro posebno ukoliko sarađujete sa inostranstvom.

Ljubav: Preispitivanje ličnih osećanja danas vam donosi nekoliko situacija da se ozbiljno zamislite, i zapitate – šta želite od svog ljubavnog života.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Obim posla i obaveza se povećava u ovom periodu, što vam može dodatno zakomplikovati život.

Ljubav: Određena opterećenja u sferi ljubavi prate vas duži period, evo jednog dana da makar nešto od svega toga relaksirate i stavite tačku.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Devica

Posao: Odličan radni dan nalazi se pred Devicama posebno da naprave značajan poslovni dogovor za nove profesionalne projekte.

Ljubav: Više detalja koji se vrzmaju po vašoj glavi, mogu pokrenuti lavinu promena u sferi ljubavi, naravno onih pozitivnih.

Zdravlje: Osim slabije cirkulacije nema drugih upozorenja.

Vaga

Posao: U ovoj sedmici sledi ponovno vraćanje na neka pitanja i dogovore koje ste u prethodnom periodu pokrenuli a koje je vreme da sada realizujete.

Ljubav: Nepraktična strana vašeg sagledavanja partnerskih odnosa, danas se može pokazati kao ozbiljna prepreka da rešite manju ljubavnu problematiku.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: U sedmici koja sledi Škorpije mogu imati puno problema sa saradnicima i njihovim greškama kada je posao u pitanju.

Ljubav: Budite što je moguće opušteniji i prepustite se najfinijim osećanjima prema dragoj osobi. Eto recepta za dobar dan na polju ljubavi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Već pokrenute ideje novih profesionalnih poduhvata idu svojim tokom. Za Strelčeve je danas iskušenje, da olako ne prihvate nove neproverene poslovne predloge.

Ljubav: Posmatrano površno okolnosti na polju ljubavnih relacija danas vam idu na ruku. Budite veseli, raspoloženi i uživajte sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Jarčevi morate ponovo da posvetite pažnju situacijama i detaljima za koje ste smatrali da više ne morate da se bavite. Ništa strašno, budite strpljivi i sve će se rešiti.

Ljubav: Današnjim potencijalnim talasanjima u sferi ljubavi malo će doprineti druga strana, ali znatno više vi svojim premišljanjima i preispitivanjem.

Zdravlje: Obratite pažnju na povišen nivo stresa.

Vodolija

Posao: U ovoj sedmici su mogući vrlo važni dogovori ili sastanci sa osobama koje su poslovno jake i koje su na vašoj strani. Sve je na vašoj strani.

Ljubav: Više strpljenja i taktičnosti od onoga što inače pokazujete danas bi itekako moglo da vam donese benefite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Pažnja će vam biti rasuta pa morate da se po svim pitanjima dobro organizujete. Podelite obaveze u nekoliko etapa.

Ljubav: Sve što ste zamislili mogli bi danas da ostvarite u sferi ljubavi, pod uslovom da se na početku suočite sa realnim stanjem stvari.

Zdravlje: Psihofizički umor, prenosi Astroputnik.

Bonus video: Kako u beogradskom ateljeu nastaje jedan šešir

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram