Dnevni horoskop za 25. 2: Bik da se ne zaleće

dnevni horoskop
Foto: Stuart Pearce / Carte Blanche / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde poručuju za 25. februar 2021. godine.

Ovan

Posao: Povoljan je dan da istaknete svoje liderske sposobnosti i pokrenete neku novu poslovnu inicijativu. Hrabro napred.

Ljubav: Ne dozvolite da vas opterećuju neke dileme iz prošlosti. Fokus neka vam bude budućnost i rad na poboljšanju aktuelne ljubavne situacije.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Bik

Posao: Za očekivati je da se određene tehničke promene dešavaju prebrzo za bikovsko osnovno poimanje posla i svega najbitnijeg što ide uz to, pa je savet da prikočite, ne zalećite se i shodno svojoj prirodi polako i sigurno odreagujte.

Ljubav: Neke kockice vašeg ljubavnog moazika počele su već da se sklapaju, a na vama je da taj trend i nastavite na veliko zadovoljstvo.

Zdravlje: Opterećenost donjeg dela leđa.

Blizanci

Posao: Dosta posla, ali i pohvala može pristizati danas Blizancima, tako da se očekuje da se bez većih problema izbore sa svim preprekama i izazovima.

Ljubav: Posebnu pažnju obratite na tajanstvene i pomalo misteriozne signale koji vam mogu pristizati od osobe iz drugarsko-prijateljskog okruženja.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san, pišu na sajtu Astroputnik.

Rak

Posao: Iako vas očekuje mooguće donošenje brzih odluka vezanih kako za poslovne dogovore tako i realizaciju, najmanje poželjno će biti da se utrkujete u brzini sa onima kojima je to glavni adut.

Ljubav: Bilo bi lepo i vrlo korisno ukoliko biste se zajedničkim partnerskim snagama angažovali na rešavanju nekog nerazjašnjenog pitanja iz dalje ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Prokontrolišite krvnu sliku.

Pročitajte još:

Lav

osao: Odličan dan je pred Lavovima da se maksimalno angažuju i pokažu svoje čuvene liderske sposobnosti, uz uslov da su prethodno dobro prostudirali ponuđene prilike.

Ljubav: Iako nije loš dan za ljubavne akcije, neke greške iz bliske prošlosti danas mogu i te kako opteretiti vas, ali i osobu prema kojoj gajite najfinija osećanja.

Zdravlje: Mogući manji kardiovaskularni problemi.

Devica

Posao: Osobe rođene u znaku Device danas mogu biti prilično nervozne i svadljive na poslovnom planu, naročito kada je reč o promenama bitnih detalja njihovog plana ili nametanja novih kriterijuma, koji kao po običaju zahtevaju dodatne provere.

Ljubav: Objektivno, malo vremena danas možete odvojiti za dešavanja na polju ljubavi. Podrška i razumevanje drage osobe imaće veliki značaj.

Zdravlje: Moguća osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Vaga

Posao:Vrlo dobar i profesionalno efikasan dan očekuje tipične Vage, pa se očekuje da zablistaju svojim kreativnim potencijalima.

Ljubav: Na vama je da ništa ne pokvarite, bilo neodgovorajućom pričom, bilo pogrešnim potezima, a sve ostalo je na drugoj strani.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Većina predstavnika znaka Škorpije imaće naporan radni dan, prvenstveno zbog dosta tekućeg posla, ali i dodatnih aktivnosti koje mogu iskrsnuti mimo dogovora.

Ljubav: Nešto bolja situacija danas može biti na polju emotivno – ljubavnih odnosa, mada i tu postoji par detalja koji vam mogu izmaći kontroli.

Zdravlje: Moguće opterećenje kardiovaskularnog sistema.

Strelac

Posao: Nema prepreka na profesionalnom putu kod većine tipičnih Strelaca. Povedite računa o poslovnoj konkurenciji i oponentima koji nemaju baš časne namere.

Ljubav: Okolnosti će nameštati situacije u kojima se očekuje konkretan stav i precizan odgovor na pitanja u vezi ljubavne budućnosti.

Zdravlje: Moguća osetljivost respiratornog sistema.

Jarac

Posao: Najverovatnije neće biti sve onako kako ste zamislili, ali i prosečan dan trebalo bi da zadovolji visoke jarčevske profesionalne standarde.

Ljubav: Ako ste namerni da ozbiljno pretresete aktuelne partnerske relacije, budite maksimalno otvoreni i realni, ali pokušajte da imate razumevanja za drugu stranu ako ne bude najspemnija za to.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Dileme nema da Vodolije i danas mogu imati blistave profesionalne domete. Ukoliko pak dođe do nekih sitnijih zastoja, dobar savet osobe od poverenja nikako neće škoditi.

Ljubav: Potrudite se da budete što direktniji i otvoreniji prema dragoj osobi, kako biste eventualne nesuglasice zajednički razrešili.

Zdravlje: Obavite rutinske preventivne preglede.

Ribe

Posao: Ovaj dan tipičnim Ribama donosi komplikovane poslovne okolnosti gde ne valja žuriti, već strpljivo korak po korak raditi na završetku zacrtanih obaveza.

Ljubav: Bez bitnijih dešavanja, proći će najverovatnije ovaj dan u sferi ljubavi. Pokušajte da makar malo zatalasate svoje ljubavno more, možda nešto interesantno iskrsne.

Zdravlje: Osetljivost grudnog dela, ramena.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram