Dnevni horoskop za 24. 9: Device jure za parama

dnevni horoskop
Foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 24. septembar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Šta god da ste planirali, odložite. Nije dan za nagle odluke i promene, danas se samo povucite i budite u drugom planu na poslu i u domu.

Bik

Razvoj događaja koji očekujete je moguć tokom vikenda. Pokušajte da zamislite neku bližu budućnost i prema tom cilju krenite.

Blizanci

Ukoliko se i pojavljuje neka nesigurnost, zanemarite je. Sredite malo bolje finansije i obratite pažnju na sopstvenu organizaciju.

Rak

Skupljate bitne informacije i spremate teren za unapređenje posla i svega što ste planirali. Pripazite na zdravlje, imunitet vam je u padu.

Pročitajte još:

Lav

Odlučni ste i tačno znate kojem cilju želite da se posvetite. Imate pomoć bliskog prijatelja koja vam puno znači.

Devica

Užurbano pravite planove jer želite veću zaradu. Odlično vam ide, ali ne zalećite se u sve odmah, sačekajte sledeću nedelju.

Vaga

Potrebno je da se pozabavite klijentima na poslu što je više moguće racionalno. Neke poruke vam nisu baš najjasnije, pa može doći do nesporazuma.

Škorpija

Ovaj dan bi trebalo da provedete u zadovoljenju svojih potreba i dostignuća. Dajte sebi slobodu i da se opustite.

Strelac

Dok budete preispitivali svoje ili tuđe stavove, pokušajte da spojite emocije i reči jer, ako se oslonite samo na logiku, budite spremni da istrpite pridiku.

Jarac

Morate opet da prođete kroz istu stvar, što vas veoma nervira. Izdržite još malo i pazite na to gde se dajete više, a gde fali vaš upliv.

Vodolija

Najlakše je da slušate šta vam drugi govore o vama, a da razmislite koliko je to realno. Sačuvajte ideje i naume za sebe.

Ribe

Krijete od sebe želje i potrebe. Negirate sve i skrivate se umesto da se otvorite i rizikujete.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram