4 horoskopska znaka koja ne zaslužuju poverenje

horoskop
Foto: EPA/JUSTIN LANE

Astrolozi tvrde da se u Zodijaku lako mogu izdvojiti znakovi od kojih možete da očekujete da obećanja - neće ispuniti.

Iz straha da ne razočaraju druge ili pak jer jednostavno ne mare previše, četiri horoskopska znaka poznata su po tome što lako prokockaju poverenje, pišu na sajtu Your Tango.

Blizanci

Kad Blizanci nešto obećaju, oni nameravaju da to ispune. Međutim, oni stalno pokušavaju više nego što stvarno mogu da učine, pa se zatrpaju svim onim što moraju da urade.

Kad nešto obećaju, ne razmišljaju mogu li to zaista i da urade. Teško im je da ostanu usredsređeni na zadatak, a skloni su prevelikim zalogajima. Oni se plaše da neće naići na odobravanje i da će nekog izneveriti, pa će obećati nešto samo da bi obećali.

Pročitajte još:

Vodolija

Vodolija može da obeća nešto samo da bi dobila ono što želi. Ona koristi obećanja kao valutu i ​​nema garancije da će održati svoju reč. Može da bude pravi manipulator i u stanju je da sebi to opravda kao viši interes.

Ponekad su Vodolije nedoslednije nego što biste želele, posebno kada su u pitanju obećanja. A ako su pod pritiskom da ih ispune, veća je verovatnoća da neće to uraditi.

Vaga

Vage imaju potrebu da udovolje i žele sve da usreće. Žele da ih vide kao nekoga kome se može verovati i nekoga ko je pouzdan, pa će dati obećanja koja verovatno neće održati.

Bilo bi mnogo bolje za Vage da budu iskrene i priznaju da ne žele nešto da učine, ali one strepe da će tako upasti u probleme. Vage daju tako velika obećanja da bi, ako bi o njima razmišljale samo minut, i same znale da ih ne mogu ispuniti.

Ribe

Ribe su vrlo ljubazne i žele da pomognu svima kojima je potrebna njihova pomoć. Problem je u tome što teško kažu „ne“. Mogu da pristanu na sve i daju obećanja na sve strane. Ali kad dođe vreme da to ispune, Ribe su preopterećene i prezauzete da bi ispunile makar i polovinu obećanja koje su dale.

Ribe su idealisti i žele da vide sebe kao nekog ko drži sva svoja obećanja, ali na kraju, sve se svodi na to da nisu svemoguće i da sve to nikom i ne bi pošlo za rukom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram