Dnevni horoskop za 24. 12: Vage pred ljubavnim iskušenjem

dnevni horoskop
Foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pročitajte horoskop za 24. decembar 2020. godine.

Ovan

Posao: Nastavite tamo gde ste stali prethodnog dana. Bez većih prepreka i problema trebalo bi da izađete na kraj sa današnjim poslovnim obavezama. Za neke veće poduhvate svakako nailazi bolji period.

Ljubav: Ako se odlučite na konkretan potez, imaćete velike šanse da to uspešno uradite, samo povedite računa o težini i značaju izgovorenih reči, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Moguće malo usporavanje i čekanje da drugi obave svoj deo posla ne bi trebalo danas da vas previše iznervira. Nemojte očekivati da sve teče baš onako kako ste zamislili.

Ljubav: Ključno je da sagledate sve važne detalje na vašem ljubavnom planu, a ne samo jedan koji može zaslepiti i najrealnije Bikove.

Zdravlje: I dalje važi upozorenje na osetljivost grla i respiratornog sistema.

Blizanci

Posao: Izrečeno ne možete da poreknete, ali ne bi bilo loše da bar pokušate da objasnite. Forsiranjem i insistiranjem na svojim stavovima nećete danas mnogo postići.

Ljubav: Povoljan je dan pred vama da uživate u koketiranju i flertu, a za neke ozbiljnije varijante sačekajte povoljniji period.

Zdravlje: Napetost, stres.

Pročitajte još:

Rak

Posao: Makar mali predah od obaveza danas nikome ne bi trebalo da zasmeta, a vama će i te kako prijati.

Ljubav: Ukoliko ste spremni za pomeranje granica ličnih ljubavnih iskustava, hrabro napred, ali ne srljajte u preveliku neizvesnost.

Zdravlje: Povedite računa o kvalitetu ishrane.

Lav

Posao: Budite hladne glave i trezveni po pitanju donošenja nekih važnih odluka danas. Samo tako ćete uspeti da na pravi način sagledate aktuelnu pomalo zategnutu situaciju.

Ljubav: Danas bi vam umnogome značila podrška i razumevanje drage osobe.

Zdravlje: Budite umereni u konzumiranju vaše omiljene hrane i pića.

Devica

Posao: Bez obzira na poprilično veliki obim profesionalnih obaveza i poslovno angažovanje na sto strana, većina Devica ima korektne šanse da sve odradi na zadovoljavajući način.

Ljubav: Iako nema astroloških pokazatelja za neku ozbiljniju priču, trajniju na duži vremenski period, opuštena komunikacija i druženje bez naglašenih obaveza sa zanimljivom osobom koju ste skoro upoznali jeste izvestan scenario za ovaj dan.

Zdravlje: Osim umora, nema većih upozorenja.

Vaga

Posao: Malo strpljenja i taktičnosti bilo bi korisnije tipičnim predstavnicima ovog sazvežđa od donošenja odluka na svoju ruku.

Ljubav: Moguće poznanstvo sa zanimljivom osobom koja je znatno mlađa od vas, pa evo novog iskušenja na vašem ljubavnom horizontu danas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Uz izražen veliki napor, ali i sticajem povoljnih okolnosti, Škorpije bi danas trebalo da kompletiraju dan sa osećajem zadovoljstva.

Ljubav: Da li će vas ovaj osećaj pratiti i na ljubavnom planu, zavisi od komplikacija i zamršenosti priče u koju ste se upleli.

Zdravlje: Osim osećaja umora, nema drugih upozorenja.

Strelac

Posao: Mala pomoć sa strane neće vam škoditi tokom ovog dana, uz konstataciju da najviše toga ipak zavisi od vas. Nemate razloga za veću zabrinutost, sve se da završiti.

Ljubav: Povoljan je dan da se pozabavite rešavanjem nesporazuma i ozbiljnije sagledate postojeću ljubavnu situaciju.

Zdravlje: Osetljivost grla, moguća prehlada.

Jarac

Posao: Hrabro napred i potrudite se da ne dajete olako danas obećanja, kako sebi, tako ni drugima.

Ljubav: Potencijalne nesporazume sa dragom osobom najbolje ćete rešiti strpljivim pristupom i razumevanjem. Pasivno i kruto ponašanje neće biti od pomoći.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Nove ideje i planovi već se krčkaju u glavi Vodolija. Nema razloga da neku od njih i ne pokrenete, pod uslovom da ste jasno odredili prioritete.

Ljubav: Bilo bi lepo da iskoristite pozitivne astrološke aspekte i poradite na kontinuitetu kada su ljubavni potezi u pitanju, a ne reagovati samo u trenutku i stihijski.

Zdravlje: Preventivno iskontrolišite žlezde sa unutrašnjim lučenjem.

Ribe

Posao: Za krajnje pozitivne rezultate dobro će doći razumevanje i pomoć iskusnije osobe. Nemojte se ustručavati da ih zatražite.

Ljubav: Nije realno očekivati neke veće preokrete i poteze na vašem ljubavnom planu tokom ovog dana.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram