Dnevni horoskop za 23. 4: Škorpija posustaje u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 23. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Prosečan dan bez nagoveštaja nekih promena na poslovnom planu očekuje Ovnove. Bavite se dugoročnijim poslovnim planovima.

Ljubav: Kada je reč o dešavanjima u sferi ljubavi, tu se može najaviti vrlo dobar dan da zablistate u nekoj konkretnoj akciji osvajanja nečijih simpatija.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Bik

Posao: Bikovi bi trebalo ovaj dan da provedu bez većeg fizičkog zamaranja, opušteno privodeći kraju zacrtane obaveze.

Ljubav: Ako bude važnih ljubavnih tema za diskusiju sa voljenom osobom, bilo bi dobro da ih nekako odložite za bolji period.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Povoljan dan je pred tipičnim Blizancima, naročito ako su planirali da najviše vremena i energije posvete rekreativnim aktivnostima.

Ljubav: Još bolji astrološki aspekti pratiće vas na polju relacija ukoliko ste planirali dan da provedete u druženju sa prijateljima ili rođacima.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Sjajan dan je pred Rakovima da se posvete malo više sebi i aktivnostima u kojima uživaju i koje im pričinjavaju zadovoljstvo.

Ljubav: Možete da očekujete podršku od voljene osobe za većinu planova koje danas imate na umu da saopštite.

Zdravlje: Povedite računa o redovnosti i pravilnosti ishrane.

Lav

Posao: Suštinski nije loš dan da se najtipičniji Lavovi angažuju i uspešno odrade neke zaostale obaveze.

Ljubav: Uživajte u dobrim stvarima, pokušajte da korigujete sitnice kojima niste zadovoljni.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Devica

Posao: Tokom većeg dela prvog dana vikenda Device čeka dosta obaveza, ali i par nesporazuma sa najbližim saradnicima. Pokažite malo više fleksibilnosti i strpljenja.

Ljubav: Nekoliko zanimljivih susreta i razgovora moglo bi danas da preokupira vašu pažnju. Mali su izgledi da bude nešto od većeg značaja.

Zdravlje: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

Vaga

Posao: Ovaj dan bi mogao da protekne u prilično opuštenoj atmosferi, bar kod najtipičnijih Vaga. Ono osnovno odradite, ostalo ostavite za neki drugi dan.

Ljubav: Budite korektni, ali i čvrsti u svojim stavovima, ne odlažite neodložne razgovore. Bolje ćete se osećati.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Škorpija

Posao: Uz dosta već isplaniranih obaveza, vrlo je realno da vam se nametnu i neke koje niste završili prethodnih dana kao hitne.

Ljubav: Od vas i vašeg trenutnog raspoloženja najviše će zavisiti ishod današnjih ljubavnih dešavanja. Niste u najboljem elementu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Ako uspete da sprovedete okvirni plan, imate odlične šanse da kraj dana dočekate zadovoljniji nego što ste očekivali. Nemate razloga za brigu.

Ljubav: Aktuelni status na polju ljubavnih dešavanja danas bi trebalo da ostane bez iole značajnijih promena. Razmislite o planu za naredne dane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Manje više sve je pod kontrolom, i tipični Jarčevi imaju veoma realne šanse da sprovedu u delo, bezmalo sve zamisli za prvi dan ovog vikenda.

Ljubav: Na polju ljubavnih relacija možda nije sve baš pod vašom kontrolom, ali bitno je da imate dovoljno poverenja u voljenu osobu.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Vodolije danas mogu biti vrlo nervozne i sa minimumom razumevanja prema onima koji drugačije misle. Pokušajte malo da smanjite tenzije.

Ljubav: Podsećanje i vraćanje u prošlost neće vam doneti nikakvo spektakularno otkrovenje. Bavite se budućnošću, planirajte, razgovarajte dovoljno sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa kardiovaskularnim sistemom.

Ribe

Posao: Tokom ovog dana, većina Riba trebalo bi da bude solidno raspoložena i poletna za obavljanje svih planiranih poslova. Nemojte se samo preforsirati fizički.

Ljubav: Većina astroloških aspekata daje vam dobru osnovu da se dodatno angažujete na polju ljubavi. Realno je očekivati da vam sve bude višestruko uzvraćeno.

Zdravlje: Izuzev povećanog fizičkog umora, nema drugih upozorenja.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***